Sunt o femeie puternica pentru ca am fost crescuta de o femeie si mai puternica

/ / Modificat: 2023-12-17
Sunt o femeie puternica pentru ca am fost crescuta de o femeie si mai puternica

Femeile puternice traiesc sub stereotipul ca nu pot fi intimidate de nimeni si de nimic, sunt exigente, au standarde foarte ridicate si nu prezinta nicio vulnerabilitate.

Societatea se asteapta ca noi sa fim delicate si moi ca petala unui trandafir, dar cand ai o mama, o matusa, o bunica sau orice alta femeie puternica ca si exemplu, iti dai seama ca nu ai nevoie de multe lucruri pe care societatea le impune, precum un barbat care sa te ajute sa-ti gasesti fericirea sau pe cineva care sa te salveze si sa aiba grija de tine.

Sa fii o femeie puternica nu este usor, dar cand exista o femeie si mai puternica care te-a invatat, intelegi ca "a fi puternic" nu implica maretie fizica, ci mentala si emotionala. Cand cresti cu o femeie cu o astfel de putere, inveti mai multe lectii de viata, cum ar fi:

  • Orice fata poate prospera singura si nici succesul, nici fericirea nu au legatura cu validarea nimanui, decat a ta. Nu exista nimic ca sa fii independent.
  • Ce te poate rani, nu te poate dobari niciodata. Si ca, in ciuda tuturor, poti ierta; nu pentru ei, ci pentru tine. Datorita acelei femei puternice, ai invatat sa te apetri, sa treci peste durere si esec si sa le vezi ca pe o sansa de a deveni mai puternica.
  • Nimeni nu are dreptul sa te pacaleasca. Pentru ca nu esti doar "o fata draguta" sau un corp frumos. Stralucesti si ai puterea de a realiza ceea ce iti doresti.
  • Plansul nu inseamna slabiciune si nu exista nimic perfect, decat imperfectiunile tale. Datorita acelei femei puternice care te-a ghidat, ai inteles ca si cei mai curajosi oameni se prabusesc uneori si este foarte normal sa faci o pauza.

Datorita ei nu renunti niciodata, incerci mereu , dai mereu mai mult. Prin ea, ai inteles ca cel mai important lucru esti tu si fericirea ta. Acum iti spui ca esti suficient de buna, ca meriti atata dragoste cata oferi.

  • Foto: Freepik

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Viata

Articole recomandate

Citeste si despre