Scrisoarea unui bebelus care isi trezeste in fiecare noapte mama

/ / Modificat: 2020-06-02
Scrisoarea unui bebelus care isi trezeste in fiecare noapte mama

Mami, stiu cum s-au schimbat noptile tale de cand am venit in viata ta. Si apreciez dragostea, daruirea si sacrificiul tau, pentru ca ma ajuti sa inteleg ca lumea este un loc de incredere. Draga mami, stiu ca de la sosirea mea noptile tale s-au schimbat mult.

Te privesc si apreciez tot efortul pe care il faci pentru mine. Ma simt norocos, binecuvantat.Mami, nu te supara cand te trezesc noaptea. Uneori mi-e teama si am nevoie de tine. imi gasesc in bratele tale cel mai bun refugiu, adevarul vietii si al iubirii. Esti calda si tandra. Multumesc mami pentru ca ma iubesti si iti dedici rabdator timpul.

Pentru ca m-ai linistit atat de tare si de dulce. Lumea asta in care nu simt fiecare bataie a inimii tale ma sperie.Am nevoie de protectia, sprijinul si dragostea ta. Exista atata pace, dragoste si siguranta in bratele tale, incat nu pot descrie in cuvinte. Mi-ai oferit cel mai bogat si sanatos dar al tau: laptele matern.

Am mangaiat pieptul tau cald, m-am agatat de tine cu degetele mele mici. Desi pleoapele tale se chinuiau sa se inchida din cauza somnului, nu ti-ai luat ochii de la mine. Ai privit in ochii mei, ca si cum ai vedea cea mai mare minune. Am inteles astfel care este valoarea sacrificiului, daruirii. Iubirea adevarata si neconditionata. Chiar pretuiesc tot ce faci pentru mine in fiecare zi.

Iti multumesc, mami. Esti eroina mea 

Iti multumesc, mami, si imi pare rau ca esti atat de obosita uneori, insa am nevoie sa te simt aproape de mine. Sa simt afectiunea eroinei mele. 

Stiu ca trebuie sa dormi. Dar stii ce? Nu imi pot controla fazele de somn sau nevoile mele. Nu ii asculta pe cei care sustin vehement ca incerc sa va manipulez. Am nevoie de siguranta la fel de mult ca alimentele sau igiena.

Ce vreau sa stiti despre mine noaptea

Pentru mine, refugiul meu sunt bratele tale. Tu esti mantuirea mea. Lumea mea, mancarea mea si toata viata mea. Ei bine, sunt inca un copil de cateva luni.

Timpul ma va invata despre autonomie si libertate. Dar lasa-ma sa ma bucur de tine acum si profita de mine cu toata puterea ta. Pentru ca timpul trece repede si nu se va mai intoarce.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre