Scrisoare pentru fiica mea: Draga mea, tine minte ca un tip de treaba nu este neaparat un barbat bun

/ / Modificat: 2018-08-20
Scrisoare pentru fiica mea: Draga mea, tine minte ca un tip de treaba nu este neaparat un barbat bun

Draga mea fiica,

Te afli la varsta la care tocmai incepi sa ai intalniri cu baieti si sa ai tot felul de trairi puternice. Acum iti petreci timpul si investesti energie incercand sa iti dai seama daca tipul pe care il placi te place si te gandesti la ce iti doresti de la un partener.

Sunt convinsa ca vei intalni multi barbati care se vor simti atrasi de tine si pe care ai putea sa ii vezi ca fiind sufletul tau pereche.

Cu toate astea, vreau sa stii ca este o mare diferenta intre un tip de treaba si un barbat bun.

Cand eram in facultate, am avut o relatie cu un tip de treaba, era fermecator, gentil si foarte dulce si ma trata ca pe o regina. Imi cumpara daruri, aveam intalniri romantice si imi spunea constant ca eu eram tot ce si-ar fi putut dori vreodata.

Dar in acelasi timp, era genul care avea obiceiul de a insela. Iesea cu prietenii de fiecare data cand ne certam, se imbata si sfarsea prin a flirta sau a saruta alta fata decat mine si a doua zi se prefacea ca nu era nimic in neregula, redevenea tipul de treaba pe care il stiam si cercul vicios reincepea.

Tipul asta, care era prietenul meu atunci, parea un tip de treaba pentru toata lumea care il cunostea. Insa el nu era un barbat bun.

Multe femei fac greseala sa se indragosteasca de un tip de treaba, pentru ca genul asta de barbat este adorabil, placut sa il ai in preajma si fermecator. Este genul care face o impresie buna atunci cand il cunosti prima data. Stie sa spuna exact ce trebuie si sa se poarte exact asa cum isi doreste orice femeie si de aceea este usor sa te indragostesti de el.

In viata, vei cunoaste o gramada de tipi de treaba, insa nu toti vor fi si barbati buni si s-ar putea sa iti fie greu sa faci diferenta intre ei, asa ca fa-ti timp sa iti dai seama de ce caracter au inainte de a le oferi inima ta.

Un tip de treaba iti va spune tot ceea ce iti doresti sa auzi, insa un barbat bun va face tot ce ii sta in putinta ca sa iti demonstreze ca te iubeste.

Un tip de treaba te va face sa razi usor, insa un barbat bun nu te va face niciodata sa plangi.

Un tip de treaba te va complimenta de fiecare data cand arati bine, dar un barbat bun iti va aprecia frumusetea interioara nu doar cea exterioara.

Un tip de treaba va deschide usile pentru tine, insa un barbat bun te va tine de mana atunci cand infrunti greutatile vietii, iti va fi alaturi cand nu te simti bine si iti va legana copiii atunci cand vor plange.

Un tip de treaba iti va cumpara flori si iti va aduce cadouri, in timp ce un barbat bun va investi in visele si telurile tale si iti va sta alaturi, ca sprijin, sa le realizezi.

Poate ca un tip de treaba iti va oferi haina lui cand iti este frig, insa un barbat bun iti va oferi timpul, dragostea, energia si toata inima sa.

Un tip de treaba iti va spune ca te iubeste, dar un barbat bun iti va dovedi dragostea nu doar prin cuvinte ci si cu actiuni.

Un tip de treaba te va face sa te simti dezirabila astazi, dar un barbat bun te va asigura ca te doreste alaturi pentru tot restul vietii voastre.

Si asta face toata diferenta intre un tip de treaba si un barbat bun.

Cu dragoste,

Mama

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Prima intalnire Comportament adolescenti Relatia mama-fiica

Articole recomandate

Citeste si despre