Rezolutii de Anul Nou pe care sa nu le pui pe lista

/ / Modificat: 2017-01-03
Rezolutii de Anul Nou pe care sa nu le pui pe lista

A venit din nou acel moment din an in care trebuie sa tragi linie si sa vezi ce poti imbunatati in noul an. Este, asadar, momentul prielnic pentru intocmirea unei liste cu cele mai importante rezolutii pentru 2017. Cu siguranta ai deja in minte o lista cu ceea ce iti doresti pentru noul an, dar daca chiar vrei ca dorintele tale sa se indeplineasca, ar trebui sa stii ca sunt si rezolutii pe care ar fi bine sa le sari atunci cand treci totul pe hartie.

Sa-ti dai demisia de la locul de munca

Ai un job care nu-ti mai place? Nu te grabi sa renunti la el in 2017, mai ales daca nu esti sigura ca ai o alta alternativa. Mai bine asteapta pana cand se iveste o oportunitate clara, altfel risti sa ramai fara venit chiar si cateva luni bune.

Sa pierzi un numar mare de kilograme

Fiecare femeie este dornica sa mai slabeasca, dar daca stii ca nu esti ambitioasa si dietele nu dau rezultate in cazul tau, cel mai bine ar fi sa nu-ti propui sa pierzi un numar mare de kilograme. Risti sa fii dezamagita de neputinta ta, ceea ce te poate determina sa mananci chiar mai mult decat inainte. Ideal ar fi sa iti stabilesti o rezolutie simpla pentru Noul An, cum ar fi aceea de a renunta la mezeluri si la dulciuri.

Sa economisesti bani

Pentru a putea economisi bani de la luna la luna trebuie sa reduci cheltuielile familiei sau sa ai un venit mai mare decat pana acum. Nu-ti propune sa faci economii majore, pentru o casa sau o masina, daca stii ca cei mai multi bani se duc pe intretinerea casei si ingrijirea copilului. Poti, in schimb, sa iti deschizi un cont de economii, in care sa pui lunar cate o suma mica de bani, pentru zile negre. Aceasta rezolutie este mult mai plauzibila si are sanse mai mari de a se indeplini in 2017.  

Sa iti cumperi haine si pantofi cat mai des

Daca te gandesti sa investesti mai multi bani in 2017 in garderoba ta, mai gandeste-te o data. Nu este suficient sa iti cumperi multe haine, daca nu ai un stil vestimentar bine conturat. In final, risti sa faci combinatii vestimentare proaste, fara nicio noima. Mai bine propune-ti sa iti definesti stilul si apoi sa investesti in articole care ti-l pot pune in valoare.  

Sa inveti o limba straina la perfectie

Oricat de bine ti-ar prinde sa stii o limba straina la perfectie, trebuie sa ramai cu picioarele pe pamant si sa te gandesti daca merita sa treci pe lista ta o astfel de rezolutie. Invatarea unei limbi straine este un proces amplu si de lunga durata, care iti solicita foarte multe timp si atentie. Iar la cat de incarcat este programul tau zilnic, este greu de crezut ca vei avea timp pentru a studia o limba straina. O rezolutie mult mai usoara ar fi sa inveti cateva cuvinte si expresii de baza intr-o limba straina.

Sa iti vizitezi mai des rudele apropiate

Daca pana acum nu ai avut timp sa-ti vizitezi rudele apropiate prea des, ce te face sa crezi ca in 2017 vei putea schimba ceva in aceasta privinta? Timpul este la fel de scurt, iar sarcinile tale de zi cu zi sunt la fel de multe. Decat sa iti promiti lucruri pe care nu le poti indeplini, mai bine renunta la rezolutiile tale. Din fericire, ai la dispozitie modalitati moderne prin care poti pastra legatura cu cei dragi, cum ar fi telefonul mobil sau retelele de socializare.

Sa te trezesti mai devreme dimineata, pentru a face sport

Jumatate de ora de sport in zorii zilei poate face minuni pentru silueta si tonusul tau, dar fii realista, chiar crezi ca te vei putea trezi in fiecare dimineata mai devreme pentru a iesi la jogging sau a face exercitii de inviorare? Renunta la aceasta rezolutie pentru Noul An si propune-ti, in schimb, sa faci mai multa miscare in weekend.

Sa pleci intr-o vacanta costisitoare

Visezi de mult timp sa pleci intr-o vacanta pe o insula exotica sau intr-o destinatie exclusivista? Ei bine, daca nu ti-ai indeplinit visul pana acum, nu-l transforma intr-o rezolutie pentru 2017.

Stii foarte bine ca este greu sa strangi bani pentru o vacanta costisitoare si, decat sa fii dezamagita ca mai trece un an fara sa ajungi acolo, ce ai spune daca ti-ai stabili o rezolutie mai plauzibila, cum ar fi sa pleci in doua vacante mai ieftine?

Tu la ce rezolutii ai vrea sa renunti in 2017? Impartaseste-ne gandurile tale pentru Noul An in sectiunea de comentarii de mai jos.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre