Povestea impresionanta de dragoste a doi batranei si secretul relatiei de cuplu longevive!

/ / Modificat: 2019-02-20
Povestea impresionanta de dragoste a doi batranei si secretul relatiei de cuplu longevive!

Daca am uitat ce inseamna sa iubim sau poate ne vine din ce in ce mai greu sa intelegem acest sentiment, povestioara de astazi va face putina lumina.

Povestea impresionanta de dragoste a doi batranei

Uneori, ne lasam cuprinsi de valtoarea lumii moderne si uitam care este rostul vietii pe Pamant. Iubirea ar trebui sa fie unelta principala, pentru a ne putea conduce o viata in tihna si in liniste.

Un barbat si o femeie erau casatoriti de peste 60 de ani. Ei impartaseau totul si discutau despre orice. Nu aveau secrete unul fata de celalalt, cu exceptia unei cutii de pantofi pe care femeia o tinea pe dulapul ei de haine, si despre care l-a atentionat pe sotul ei sa nu o deschida sau sa o intrebe vreodata.

In toti anii traiti impreuna, el nici nu s-a gandit la cutie, dar intr-o zi, batranica lui sotie se imbolnavi foarte tare iar sansele sa mai traiasca erau foarte mici. Cum niciodata nu se ocupase de treburile casei, batranelul a trecut de graba sa faca ordine- sprijinindu-se pe ajutorul sotiei. A venit randul cutiei, nu stia bine cum sa procedeze- asa ca a luat-o de pe dulap si a pus-o langa patul bolnavei.

Citeste continuarea pe Kfetele.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Cuplu Batranete Iubire

Articole recomandate

Citeste si despre