O mama care a murit de cancer i-a lasat fiicei sale cadouri pe care sa le primeasca pana la 18 ani

/ / Modificat: 2019-12-04
O mama care a murit de cancer i-a lasat fiicei sale cadouri pe care sa le primeasca pana la 18 ani

Cand vine Craciunul, tuturor ne place sa fim inconjurati de oamenii pe care ii iubim si de care ne pasa. Pe masura ce trec anii, ne dam seama ca cea mai mare avere este sa ne bucuram pentru ca toti sunt adunati in jurul mesei de sarbatoare.  Dar cand un scaun ramane gol, durerea apare in inimile celor prezenti.


La fel se intampla si la zilele de nastere, cand ne dorim sa fim inconjurati de acele persoane pe care le iubim, care ne spun ca ne iubesc si mai ales, care isi aduc aminte de noi intr-o zi atat de speciala. 

Unii oameni pleaca prea devreme

Din pacate, unele persoane pleaca devreme, mult mai devreme decat ar trebui, asa cum s-a intamplat cu Elisa Girotto, care la doar 40 de ani suferea de cancer in faza terminala. O mama nu este niciodata pregatita sa se desparta de copiii ei. Dar soarta este adesea nedreapta si le permite sa plece mai devreme.

Stia cat de importanta era sarbatoarea Craciunului, pentru ca ii placea si ei foarte mult si stia cat de dificil va fi pentru fiica ei, pentru ca nu va putea fi alaturi de ea in aceasta zi magica. A fost constienta si de faptul ca zilele de nastere ale fetitei sale fara ea nu vor fi la fel, asa ca a vrut sa fie prezenta, desi nu se va mai afla in aceasta lume.

A nascut cu putin timp inainte de a muri

Elisa Girotto s-a casatorit dupa ce a aflat ca are cancer si a adus-o pe lume pe fiica ei cu cateva luni inainte de a muri. Pentru ca medicii i-au mai dat de trait doar doua luni dupa nastere si pentru ca nu putea sa-si vada copila crescand, ea a inceput sa-i cumpere cadouri, pe care sa le primeasca pana la varsta de 18 ani.

Sotul ei si-a facut curaj sa dezvaluie aceasta poveste de dragoste, pentru a servi drept exemplu altor oameni care se afla in aceeasi situatie ca si sotia lui. 

"Elisa nu si-a pierdut curajul, mi-a spus ca are multe de facut si ca le va face si asa a fost. Printre aceste lucruri, a ales cadouri pentru fiica noastra, unul pentru fiecare Craciun si fiecare zi de nastere pana la implinirea varstei de 18 ani, astfel incat micuta noastra sa simta ca mama ei este alaturi de ea," a marturisit sotul.

Dragostea unei mame trece peste orice bariera

A inceput sa cumpere cadouri online pentru fiica sa, Anna. Elisa i-a spus sotului care este planul si ca va trebui sa-i ofere fetitei la fiecare Craciun si la fiecare zi de nastere cate un dar. In acest fel, fiica ei poate simti ca are  mama si poate sa-i simta dragostea, in ciuda faptului ca nu ii este alaturi. De asemenea, gandindu-se la sotul ei, Elisa a ascuns mesaje speciale pentru ca acesta sa la gaseasca prin casa.

In ultima ei scrisoare adresata sotului ei, ea ii cerea sa o ia pe fetita lor cu el oriunde ar merge, in speranta ca "poate urma exemplul tau, pentru ca am incredere in tine."

In ciuda vestii groaznice pe care a primit-o, Elisa s-a simtit norocoasa sa aiba timp si sa-si duca la indeplinire acest plan pentru fiica ei, pentru a-si aminti de ea pentru totdeauna si pentru a creste simtindu-i iubirea.  Pentru ca iubirea unei mame nu cunoaste bariere, desi nu poate fi alaturi de copilul sau, pentru ca a trebuit sa plece mai devreme.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Mama Cadouri Cancer

Articole recomandate

Citeste si despre