Nasterea in timpul pandemiei: o femeie a nascut intr-un supermarket

/ / Modificat: 2020-03-31
Nasterea in timpul pandemiei: o femeie a nascut intr-un supermarket

O tanara insarcinata a nascut chiar intr-un supermarket, printre rafturile goale de hartie igienica. Intamplarea a avut loc intr-un magazin Wlmart din Missouri, SUA, si a fost relatata de managerul magazinului, Kessica Hinkle, pentru Motherly. 

Viitoarea mamica se afla pe culoarul cu hartie igienica in momentul in care i s-a rupt apa. Panicata, tanara a cerut ajutor si toata lumea din magazin a incercat sa o ajute. 

Deodata, langa viitoarea mamica a aparut o alta doamna care era in magazin la cumparaturi. „Sunt asistenta, pot sa ajut, vreți sa ajut?” Avea manusi in buzunar si a fost gata sa ajute. La fel a fost si departamentul local de pompieri, unde oamenii au sunat pe loc dupa ajutor suplimentar.

Nasterea a durat 45 de minute 

Pentru ca nu mai era timp ca tanara sa fie transportata la spital, nasterea a avut loc chiar in supermarket. A durat 45 de minute. 

"in perioade de panica si teama, este incredibil sa primesti un telefon in care ți se cere ajutorul pentru ceva ce produce atât de multa bucurie cum numai nasterea unui copil poate aduce”, a declarat unul dintre pompierii veniti la fata locului. 

Articole recomandate

Citeste si despre