Mama, invata-ma sa traiesc si sa iubesc!

/ / Modificat: 2019-07-25
Mama, invata-ma sa traiesc si sa iubesc!

Mama, apreciez tot ce faci pentru mine! Investesti in viitorul meu, in educatia mea, in tot ceea ce-mi poate garanta un viitor mai bun. Dar nu doar de asta am nevoie. Invata-ma, mama, sa traiesc si sa iubesc!

Esti cea mai buna mama pe care o pot avea si iti sunt recunoscator pentru viata pe care mi-ai daruit-o. Copilaria mea nu este fara sfarsit, ci e o perioada unica si speciala, care odata ce a trecut nu se mai intoarce.

De aceea te rog: Invata-ma sa traiesc cu adevarat! Ai grija de viitorul meu, dar nu uita, te rog, de prezentul meu.

Invata-ma sa traiesc langa tine

Mama, am atat de multe de invatat de la tine! Tu esti modelul meu si cel mai bun exemplu pentru mine. Invata-ma sa traiesc si sa fiu o persoana buna. Imi doresc din toata inima sa devin un adult generos si plin de compasiune, la fel ca tine, draga mama.

Vreau sa devin si eu un om independent, responsabil, autonom si fericit. Vreau sa fiu ca fiinta fantastica pe care o cunosc si o iubesc atat de mult: ca tine, mama! Admir la tine faptul ca esti mereu plina de energie oricat de obosita ai fi, ca ai mereu o solutie la toate problemele care apar si ca gasesti intotdeauna o vorba buna pentru mine, indiferent cat de necajita ai fi! Sper sa mostenesc de la tine forta si optimismul tau!

Iti mai admir rabdarea, perseverenta si ambitia. Indiferent de ceea ce ti se intampla, tu ramai mereu acea persoana cu inima calda si cu suflet nobil si generos. Niciun curs si niciun profesor nu va putea vreodata sa ma invete tot ceea ce ma inveti tu fara sa iti dai seama.

Scoala nu te invata cum sa traiesti

Ceea ce vreau sa invat, draga mama, nu se invata la scoala. Ci doar acasa si nu costa nimic. Ceea ce vreau sa invat se intampla zilnic inaintea ochilor nostri fara ca noi sa ne dam seama.

Mama, invata-ma sa fiu fericit! Asta este drumul pe care vreau sa il urmez in viata. Fericirea este destinul meu, iar copilaria este doar o parte a calatoriei mele spre a o dobandi.

Imi doresc sa pot si eu sa infrunt cu aceeasi determinare toate incertitudinile vietii. Vreau sa am si eu puterea de a fi recunoscator pentru toate darurile primite. Si sunt convins ca voi reusi pentru ca am avut pentru asta cel mai bun profesor: pe tine, mama! Tu, cu toate jertfele si cu devotamentul tau in numele maternitatii, m-ai invatat ca poti sa faci totul din iubire, fara a cere nimic in schimb. Vreau sa fiu ca tine, mama! Invata-ma in continuare sa fiu TU!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre