MAMA m-a invatat totul, dar nu m-a invatat cum sa traiesc FARA ea

/ / Modificat: 2019-11-14
MAMA m-a invatat totul, dar nu m-a invatat cum sa traiesc FARA ea

Mama mea, o femeie puternica, curajoasa, inteligenta si protectoare. Ea m-a invatat tot ce stiu. Ea m-a invatat sa-mi sterg lacrimile, sa ma ridic chiar daca am inima franta, sa muncesc din greu ca sa le ofer copiilor mei tot ce este mai bun. Ea m-a invatat ca o femeie poate intotdeauna, ca nu are nevoie de un barbat pentru a merge mai departe, m-a invatat totul, cu exceptia unui singur lucru: cum este fara ea.

Mama m-a invatat ca viata nu este usoara, ca trebuie sa lupt pentru ceea ce vreau, ca trebuie sa-mi invingi fricile si ca ceva mai bun va urma mereu pentru copiii mei. Nu, nu ceea ce nu ar putea fi sau face, ceva care ii face sa-si atinga visele, ceva care ii face sa se vindece si sa fie mai fericiti.

Mama mea nu m-a invatat cum sa exist FARA ea

Mama m-a invatat sa iubesc neconditionat, sa ii ajut pe ceilalti, chiar si atunci cand nici eu nu am. Mama m-a invatat ca banii sunt nimic, nu merita sa-i ai daca nu-i investesti in ceva care te face fericit. Ea m-a invatat sa indraznesc, sa traiesc fiecare clipa, sa-mi iubesc fratii si sa-mi respect familia.Mama m-a invatat totul, cu exceptia unui singur lucru. CUM sa exist fara ea.

Mama nu mi-a spus ca la plecarea ei voi simti o imensa durere in inima mea, nu mi-a spus despre disperarea pe care o voi simti atunci cand nu o voi mai putea vedea. Mama nu m-a invatat sa traiesc fara ea, fara sa-i simt mainile, fara sa-i vad fata si sa-i mangai parul.Mama nu m-a invatat cum sa fiu fara ea. Nu mi-a spus ce sa fac cand am vrut sa o sun si nu a mai raspuns. Nu mi-a spus ca imi voi aminti de ea cand era in bucatarie, inainte de a merge la culcare sau de a vedea cerul. Mama nu m-a avertizat ca, printre suspine, voi vedea acea stea.

Mama nu m-a invatat cum sa fiu fara ea. Dar, mi-a dat cel mai mare exemplu de putere, de a zambi cu durere, de a savura viata, de a-i multumi lui Dumnezeu. De aceea sunt inca aici, pentru ca o vad in bomboanele ei preferate, in frazele ei ratacind in mintea mea, in mirosul camerei ei.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Mama

Articole recomandate

Citeste si despre