Lectie de viata. A adoptat fetitele prietenei sale, dupa ce aceasta a murit

/ / Modificat: 2019-11-05
Lectie de viata. A adoptat fetitele prietenei sale, dupa ce aceasta a murit

Cand se spune ca exista ingeri printre oameni, este ceva adevarat. Are un nume si se numeste Laura Ruffino. Laura avea o prietena pe nume Elisabeta si era foarte bolnava. Ea era o mama singura si avea patru fiice. Cine credea ca Laura va deveni mama adoptiva a fetitelor prietenei sale? Nimeni, dar nu a ezitat sa o faca atunci cand prietena sa a parasit aceasta lume.

O prietenie de peste 20 de ani

Cand Elisabeta a murit, Laura a decis sa aiba grija de cele patru fiice ale ei, deoarece aceasta a simtit o dragoste profunda atat pentru prietena ei, cat si pentru fete. Asa ca, iubirea dintre oameni se poate manifesta in multe moduri diferite. Intamplarea a avut loc la New York si a impresionat foarte multa lume. 

Povestea Elisabetei si a Laurei este un excelent exemplu de prietenie si dragoste si din acest motiv, ea continua sa faca inconjurul lumii. Au fost prietene inca din copilarie si mai bine de 20 de ani au avut norocul sa imparta bucurii, zambete, petreceri si lacrimi. Prin urmare, cand Elisabeta a murit, a fost o perioada foarte grea in viata Laurei.

4 fiice

In cei 20 de ani de prietenie, Laura a gasit dragostea si si-a format o familie, in timp ce Elisabeta s-a dedicat muncii sale si s-a implinit ca mama singura cu 4 fiice frumoase.

Rapusa de cancer

Cand nimeni nu se astepta, in 2014, Elisabeta s-a imbolnavit de cancer si atunci a fost momentul in care Laura i-a aratat ca prietenia ei este adevarata, asa cum sunt putine cazuri in lume. In timpul bolii, Laura a fost alaturi tot timpul de prietana sa si i-a promis ca, daca i se va intampla ceva rau, va avea grija de fiicele ei fara nici cea mai mica ezitare.

Din pacate, pe 25 aprilie 2015, Elisabeta a murit de cancer la New York si a fost o lovitura pentru toata lumea. Laura si-a tinut promisiunea si a adoptat cele patru fiice ale prietenei sale. Astfel, si-a marit familia si o va avea pe Elisabeta intotdeauna aproape, in mintea si sufletul ei. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Adoptie Cancer

Articole recomandate

Citeste si despre