Doar cei care si-au pierdut mama stiu cum este sa spui "Adio" iubirii adevarate

/ / Modificat: 2019-12-20
Doar cei care si-au pierdut mama stiu cum este sa spui

Cand o persoana iubita dispare din aceasta lume, durerea pe care o simti este de nedescris, dar cand persoana care pleaca este chiar mama, atunci durerea te copleseste, simti ca ramai fara aer, ca timpul se opreste in loc.

Cand o mama pleaca pentru totdeauna, nu exista durere mai profunda si ia cu ea si o parte din inima ta, deoarece dragostea pentru mama este cea mai intensa si cea mai puternica.

Mama ta este prima ta iubire

Mama este prima iubire pentru un copil. De aceea, atunci cand o mama paraseste aceasta lume, nimeni nu este pregatit, indiferent cat de batrana ar fi. Legatura pe care o ai cu mama  este magica si nu vei gasi niciodata pe nimeni in aceasta viata cu care sa ai aceeasi legatura. Dragostea pe care mama o simte depaseste planul pamantesc si nimeni, niciodata, nu te poate iubi la fel cum te iubeste ea.

In ziua in care mama va pleca pentru totdeauna de langa tine, vei simti ca trebuie sa te maturizezi pas cu pas,  chiar daca ai 50 de ani, pentru ca in adancul sufletului tau ai ramas acea fetita careia ii placea sa se incalaceasca de picioarele mamei si pe care o sunai pentru orice problema, in orice circumstanta.

Niciodata nu vei fi pregatita sa te desparti de mama ta

Primul sentiment pe care il ai atunci cand o mama paraseste aceasta lume este de uluire, deoarece nu-ti vine sa crezi ce se intampla, nu-ti vine sa crezi ca nu mai poti fi alaturi de ea, sa o imbratisezi, sa o saruti ... Doar simtindu-i pielea rece, poti accepta ca a plecat cu adevarat, chiar daca asta iti provoaca cea mai puternica durere.

mama si fata

Odata ce starea de soc va trece, vei simti o mare tristete, disperare si dor. Si de cate ori te vei gandi la asta, te vei simti singura, chiar daca esti inconjurata de oameni. Ii vei multumi mamei pentru fiecare secunda pe care a dedicat-o ca sa aiba grija de tine, sa te iubeasca, sa te ajute. Iti vei da seama ca tot ceea ce a facut pentru tine a venit din inima ei pura si asta vei face si tu pentru copiii tai.

Legatura nu se pierde niciodata

Oricat de dureros ar fi, sa nu uiti ca legatura pe care o ai cu mama ta nu se pierde niciodata, nu vei simti niciodata ca firul invizibil care te leaga de ea este complet rupt. Aceasta legatura s-a creat de cand erai in pantecele ei si a trecut peste orice bariera.

Vei simti ca ea va fi intotdeauna cea mai importanta persoana din viata ta, deoarece cea care ti-a dat viata te-a format in omul in care esti astazi. Daca ai mama langa tine, bucura-te si ai grija de ea, pentru ca ai cea mai mare comoara care, inca, te ingrijeste si te vegheaza in fiecare zi. Daca locuieste mai departe, fa-ti timp sa mergi sa o vezi si sa o imbratisezi. Aminteste-ti ca nu exista mai multa iubire neconditionata si altruista pe lume decat iubirea pe care o simte mama pentru tine.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Iubire

Articole recomandate

Citeste si despre