DRAGOSTEA are puterea de a schimba totul. In BINE

/ / Modificat: 2019-11-04
DRAGOSTEA are puterea de a schimba totul. In BINE

Furia, cuvintele urate sau actiunile rele despart oamenii, le ranesc inimile si uneori ranile emotionale sunt ireparabile. In schimb, gesturile de iubire pot schimba totul daca sunt facute la momentul potrivit. Din acest motiv, atat copilului, partenerului tau sau oricui doresti, arata-le toata dragostea pe care o simti pentru ei, pentru ca maine poate fi prea tarziu.

Gesturile de afectiune aduc complicitate si unesc inimile si nu este nimic mai frumos decat asta, spune psihologul Maria Jose Roldan. Cand vine vorba despre gesturi de afectiune, nu ne referim doar la gesturi fizice, gesturile emotionale sunt, de asemenea, foarte importante, deoarece ofera sensibilitate si acceptare emotionala.

Dragostea ofera stare de bine

Afectiunea este contactul emotional care te ajuta sa te simtim bine. Cand altii iti ofera dragoste, te simti bine pentru ca stii ca esti acceptat si iubit. Acest lucru este vital atat pentru bebelusi, cat si pentru copii, cat si pentru adolescenti si adulti. Dragostea nu este niciodata prea multa, cu atat mai putin fata de copii. A oferi dragoste inseamna a-ti deschide sufletul si inima, a fi sincer cu oamenii pe care ii iubesti cel mai mult. Inseamna intelegerea si acceptarea celeilalte persoane, iar un zambet vindeca orice rana.

Toti oamenii trebuie sa stie ca sunt iubiti neconditionat. Acest sentiment te face sa te simti mangaiat in orice moment, chiar si in cele mai dificile. Cand ai o dispozitie proasta, gesturile de afectiune ale persoanelor pe care le iubesti cel mai mult te fac sa te simti imediat mai bine.

Fericirea inseamna gesturi de iubire

Cand primesti dragoste de la oamenii pe care ii iubesti, inima se umple de fericire. Sentimentul care se trezeste in sufletul tau este de nedescris, deoarece altii isi petrec timpul si isi consuma energia gandindu-se la tine ca sa te faca sa te simti bine.

Din aceste motive, este important sa le oferi celor dragi toata dragostea ta, la fel cum ti-ar placea si tie sa primesti. Cand oferi dragoste, chiar si cateva secunde, aceasta va umple inimile celor pe care ii iubesti si atunci ti se va umple inima de fericirea. Uneori, iubirea este cel mai bun medicament, in cele mai dificile momente.

Saruturile, imbratisarile sincere, cuvintele frumoase si orice gest de dragoste fac o relatie mai puternica, legaturile emotionale devin indestructibile, orice s-ar intampla. Increderea dintre doua persoane se bazeaza pe sinceritate, onestitate si, mai ales, pe iubire.

Cand primesti dragoste de la oamenii dragi, creierul tau se va umple de fericire, liniste si echilibru. Noi oamenii sunt facuti sa avem legaturi emotionale cu ceilalti si sa ne simtim conectati unul cu celalalt. Suntem fiinte sociale, iar legatura emotionala reprezinta secretul pentru a fi mai buni.

I-ai oferit toata dragostea ta copilului tau, partenerului, prietenilor, parintilor, fratilor tai? A meritat? Toti oamenii au nevoie de doze de iubire neconditionata!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Dragoste

Articole recomandate

Citeste si despre