Ce s-a intamplat cu acest copil este dovada ca prin credinta se poate obtine imposibilul

/ / Modificat: 2019-02-13
Ce s-a intamplat cu acest copil este dovada ca prin credinta se poate obtine imposibilul

Povestirile despre credinta nu au intotdeauna finaluri fericite, dar intotdeauna te invata cate ceva. Iar povestea aceasta este un exemplu.

Bailey Cooper, un baietel de doar 9 ani, s-a confruntat cu una dintre cele mai dure situatii pe care le poate trai un om: a fost diagnosticat cu cancer.

Prima data cand a fost descoperit limfomul Hodgkin (cancer al sistemului limfatic), sustinut de parinti si de rude, copilul a reusit sa invinga boala. Dar, in urma unui control medicii i-au dat cea mai prosta veste: boala revenise. Iar baietelul a reluat lupta pentru viata, dar, de data aceasta, era foarte aproape sa o piarda.

In ciuda acestui lucru, a decis ca nu va muri fara sa-si cunoasca surioara, care urma sa vina pe lume. Speranta de viata a copilului era mica si probabil ca multi ar fi cedat, dar el nu a facut-o.

Sora lui s-a nascut si Bailey a reusit sa o tina in brate, sa o schimbe si sa o hraneasca cu putinele puteri pe care le mai avea, dar isi atinsese tinta. Isi cunoscuse surioara.

Apoi, le-a spus parintilor si bunicilor ca va trebui sa paraseasca aceasta lume pentru a putea avea grija de sora lui, dar ca ingerul ei pazitor. Si inimioara lui s-a oprit.

Incercarile vietii

Cei care au trecut prin astfel de situatii, cand un membru al familiei a fost diagnosticat cu aceasta boala, stiu cat de greu si dureros este. Si nu numai pentru cel aflat in suferinta, dar si pentru cei care iubesc acea persoana.

De multe ori, cele mai valoroase lectii de viata le inveti in astfel de momente, care nu se refera numai la boli. Situatiile cum ar fi datoriile, pierderea locurilor de munca, despartirea de persoana iubita, moartea parintilor, a unui copil sau a sotului si chiar dezastrele naturale testeaza credinta si puterea oamenilor de zi cu zi.

Exista si persoane care pot depasi cele mai dificile incercari, cum a fost cazul lui Bailey. Dar exista si oameni care nu pot face fata, din punct de vedere emotional, unor astfel de situatii. Si in asemenea momente iti raman speranta si credinta ca intr-o zi lucrurile se vor intampla asa cum iti doresti tu.

Credinta, te nasti cu ea sau se dezvolta

Credinta este o valoare spirituala care poate fi dezvoltata si intarita. Dar ce poti face daca vrei sa-i intaresti credinta copilului tau si pe a ta?

Da-i exemple de persoane care au depasit situatiile dificile

Daca te gandesti, iti dai seama ca mii de oameni au trecut prin situatii mai complicate decat ai trait tu. Si totusi, cu credinta, au putut merge mai departe.

Nimic nu este pentru totdeauna

Nici lucrurile bune, nici rele. Cu cat te gandesti mai mult la lucrurile urate, cu atat va fi mai dureros. Gandeste-te ca te confrunti cu acea situatie dificila, ca sa inveti ceva. Daca vei accepta, vei depasi mai repede momentul.

Nu esti singur

Nu ai fost niciodata singur in viata ta. Poate te-ai simtit asa si ai suferit foarte mult, dar nu esti singur.

Daca ai putina credinta, vei putea sa depasesti cele mai grele incercari ale vietii si poti infrunta chiar si moartea, asa cum a facut micul Bailey.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Cancer Credinta Boala

Articole recomandate

Citeste si despre