Ce fel de mama esti in functie de zodie

/ / Modificat: 2011-11-22
Ce fel de mama esti in functie de zodie

Daca inca nu iti poti exercita instinctul matern, iata opinia astrologilor in ceea ce priveste ce fel de mama esti in functie de zodie. Semnul zodiacal iti influenteaza comportamentul matern si iti confera diferite calitati si defecte, de care e bine sa afli chiar acum!

Mama in zodia Berbec

Iti incurajezi copiii sa isi asume riscuri si sa isi urmeze visurile. Prin felul de a fi ii incurajezi sa aiba incredere in fortele proprii si sa gaseasca mereu motivatia de a duce totul la bun sfarsit. In incercarea de a le oferi indepenta, trebuie sa ai grija sa nu ii privezi de afectiune. Invata sa fii rabdatoare in privinta realizarilor copiilor tai.

Mama in zodia Taur

Le oferi copiilor un camin de vis, in care se simt in siguranta.

Prin felul de a fi le asiguri acestora atat stabilitate emotionala, cat si materiala. Pui mare pret pe traditii si rutina, lucru care poate fi in beneficiul copilor pana la un punct. Poti opune rezistenta oricaror tipuri de schimbari, asa ca te vei acomoda cu greu la faptul ca micutii cresc.

Mama in zodia Gemeni

Tu ai o abordare distractiva privind maternitatea. Vei apela la idei si cuvinte, nu la sentimente atunci cand relationezi cu copiii tai. Iti doresti sa le dezvolti in permanenta inteligenta, dar prin intermediul unor jocuri care sa le faca si lor cu ochiul. Aceasta abordare este benefica pentru copiii tai, dar doar atunci cand ei traiesc intr-un mediu stabil si confortabil.

Citeste continuarea articolului pe Unica.ro.

Logo Unica.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre