Cat de bine te intelegi cu copilul tau in functie de zodie

/ / Modificat: 2018-02-05
Cat de bine te intelegi cu copilul tau in functie de zodie

Unul dintre cele mai frumoase sentimente din lume este acela de a-ti tine copilul in brate. Din momentul in care devii parinte, apar insa si o multitudine de provocari si de responsabilitati. Vor exista multe momente de fericire, dar si momente mai dificile.

Relatia dintre parinte si copil depinde de mai multi factori, de la personalitatea fiecarei fiinte in parte si pana la... zodie. Se pare ca si semnele zodiacale influenteaza modul in care te intelegi cu copilul tau. Afla cat de bine te intelegi cu copiii tau in functie de zodie!

Parintii din zodiile de Pamant si copiii

Parintii nascuti in zodiile de Pamant, adica Taur, Fecioara, Capricorn au parte de cele mai bune relatii cu copiii care se nasc sub semnele de Apa: Scorpion, Pesti, Rac.

Mamele si tatii din zodiile de Pamant sunt firi puternice, cu picioarele pe pamant si stiu sa faca fata foarte bine emotiilor copiilor nascuti in zodii de Apa, copii care sunt adesea firi indreptate catre arta. Acest lucru nu inseamna ca parintii din zodiile de Pamant nu se descurca la fel de bine si cu copiii lor nascuti in alte zodii decat cele de Apa.

Parintii din zodiile de Aer si copiii

Daca faci parte dintre cei care s-au nascut sub semnul zodiacal al unei zodii de Aer (Gemeni, Balanta, Varsator) atunci se pare ca esti un parinte excelent daca micutii tai sunt intr-o zodie de Foc (Berbec, Leu, Sagetator). Parintii din zodiile de Aer sunt deschisi catre ideile noi.

Relatia dintre un parinte nascut sub un semn de aer si un copil nascut sub un semn de Foc este una excelenta, pentru ca isi inteleg unii altora nevoile si nu prea au timp sa se plictiseasca, pentru ca gasesc mereu activitati placute pe care sa le faca impreuna.

In plus, parintii din semnele de Aer sunt toleranti, iarta repede si uita usor, ceea ce ii ajuta in relatiile cu copiii.

Parintii din zodiile de Foc si copiii

Semnele zodiacale de Foc (Berbec, Leu, Sagetator) se inteleg cel mai bine, dupa cum indica zodiacul, cu copiii din semne de Foc, dar si cu copiii nascuti sub semne de Aer, adica Gemeni, Balanta si Varsator.

Intre aceste semne zodiacale exista o foarte buna compatibilitate in ceea ce priveste relatia dintre parinte si copil, exista interese comune destule. Vor exista multe momente in care isi vor petrece timpul liber in mijlocul naturii, le plac excursiile, dar si conversatiile interesante. Parintii din zodiile de Foc sunt implicati, ceea ce ii face pe copii sa ii aprecieze foarte mult si au si simtul umorului, de aceea vor face glume destul de des.

Parintii din zodiile de Apa si copiii

Semnele de Apa (Rac, Scorpion, Pesti) se inteleg foarte bine cu copiii nascuti sub semnele zodiacale Taur, Fecioara si Capricorn, semne de Pamant, dar si cu cei nascuti in zodii de Apa, la fel ca si ei. Un nativ sensibil din zodia Pestilor, un Scorpion intuitiv sau un Rac calm va face o echipa excelenta cu copilul lui nascut in semne zodiacale de Apa sau de Pamant.

Nativii din zodiile de Apa sunt parinti suportivi, care vor cauta intotdeauna sa le dea cele mai bune exemple copiilor lor, de cand sunt mici si pana cand vor atinge maturitatea.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Zodii copii Mama zodii

Articole recomandate

Citeste si despre