Bebelusi de vedete: primele lor poze

/ / Modificat: 2011-08-16
Bebelusi de vedete: primele lor poze

bebelusi_celebritati_primele_poze

In timp ce majoritatea mamicilor ar face orice pentru a le arata tuturor ce copilas frumos au adus pe lume, vedetele nu stiu cum sa-si ascunda nou-nascutii de ochii indiscreti ai paparazilor.

Daca si tu esti curioasa sa vezi cum arata bebelusii de vedete care s-au nascut in aceasta perioada, ti-am pregatit primele poze ale micutilor, impreuna cu parintii lor celebri:


Ethan_Hawke_Ryan_Shawhughes_Indiana 

Ethan Hawke si sotia sa, Ryan Shawhughes, si-au afisat fetita abia venita pe lume, Indiana, la inceputul lunii august pe strazile New York-ului:

sursa: justjared.buzznet.com

david_beckam_harper_seven 

David si Victoria Beckham au oferit fanilor fotografia primei lor fetite, Harper Seven, la doar o saptamana de la nastere:



foto: twitter.com

pink_willow_sage_hart 

Pink s-a pozat cu mandrie alaturi de primul sau nascut, micuta Willow Sage Hart, in numarul din luna iulie al revistei "Who":



foto: popsugar.com

Ivanka_Trump_Arabella_Rose 

Ivanka Trump, fiica lui Donald Trump, a fost fotografiata la sfarsitul lunii iulie impreuna cu sotul sau, Jared Kushner si fetita lor,  Arabella Rose, in fata locuintei cuplului din New York.


foto: popsugar.com

penelope_cruz_leo 

Penelope Cruz si Javier Bardem au fost suprinsi pe data de 4 august anul acesta distrandu-si fetita pe nume Leo intr-o minivacanta petrecuta in sudul Italiei:



foto: foto: popsugar.com

Miranda_Kerr_Flynn 

Miranda Kerr s-a plimbat pe 9 august 2011, impreuna cu fiul ei Flynn pe aeroportul din Sydney, afisand un chip luminos, de mamica mandra si fericita.



foto: justjared.buzznet.com

Selma_Blair_Jason_Bleick_Arthur 

Selma Blair si iubitul sau, Jason Bleick, si-au plimbat fiul abia venit pe lume, Arthur, in vazul tuturor celor care locuiesc aproape de locuinta lor din Los Angeles.

Micutul a venit pe lume pe data de 25 iulie, facand-o pe actrita de 39 de ani sa se simta cea mai fericita femeie din lume.


foto: justjared.buzznet.com

Denise_Richards_Eloise_Joni

Frumoasa artista Denise Richards a pozat la inceputul lunii august impreuna cu cea de-a treia sa fiica, Eloise Joni, in varsta de doar doua luni.

Fetita mai are doua surioare, Sami de 7 ani si Lola Rose de 6 ani.


sursa: people.com

Autor: Adelina Dobrin

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Poze copii vedete Copii celebritati

Articole recomandate

Citeste si despre