Asistenta insarcinata si-a pierdut viata din cauza COVID-19. Medicii au reusit sa salveze copilul

/ / Modificat: 2020-04-16
Asistenta insarcinata si-a pierdut viata din cauza COVID-19. Medicii au reusit sa salveze copilul

O asistenta insarcinata a incetat din viata din cauza coronavirusului, dupa ce medcii au facut tot posibilul sa-i salveze copilul. 

Mary Agyeiwaa Agyapong, in varsta de 28 de ani, a fost supusa de urgenta operatiei de cezariana la "Luton and Dunstable Hospital," acolo unde lucra de cinci ani. Din pacate, ea nu a supravietuit si a murit duminica (12 aprilie), scrie Mirror.

Colegii i-au adus un ultim omagiu si au strans bani pentru a-i ajuta sotul si fetita nou-nascuta, botezata Mary, la fel ca mama ei.

"Maria a fost o binecuvantare pentru toata lumea care a cunoscut-o, iar dragostea, grija si sinceritatea ei vor fi de neinlocuit. Fie ca cei care au ajuns in Rai sa te intampine intr-un loc de odihna mai bun.

Vei fi pentru totdeauna in inimile noastre, Mary. Amintirile cu tine vor ramane alaturi de noi si le vom pretui pentru totdeauna, pana ne vom intalni din nou," au scris colegii lui Mary pe o pagina de socializare, pe care au deschis-o in amintirea ei.

Fetita sa afla in spital

Mary a aflat ca este infectata cu Covid-19 dupa ce a fost testata pe 5 aprilie, iar doua zile mai tarziu a fost internata la spital. Ea a mers la servciu pana pe 12 martie, fiind in al treilea trimestru de sarcina. Cand a plecat in concediul de maternitate, spitalul nu raportase niciun caz de coronavirus. 

londra

Sotul ei este in prezent in autoizolare si a fost testat pentru Covid-19, iar fetita este inca in spital, dar nu se stie daca a fost infectata cu coronavirus.

"Copilul se descurca foarte bine, dar nu pot oferi alte informatii," a spus unul dintre purtatorii de cuvant ai spitalului.

Sursa: Mirror

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Asistenta Insarcinata Covid - 19 Fetita

Articole recomandate

Citeste si despre