Gamarde – Fito dermato cosmetice BIO. Alchimia naturii nu are nevoie de chimia umana.

/ / Modificat: 2012-12-06
Gamarde – Fito dermato cosmetice BIO. Alchimia naturii nu are nevoie de chimia umana.

Gamarde IstoricDe mii de ani Cosmetica a fost alaturi de noi pentru a ne oferi frumusete, placere si o minunata stare de bine interioara. Subtila, secreta si schimbatoare Cosmetica s-a impus ca o evidenta a farmecului nostru si odata cu trecerea timpului, evolutia sa naturala si indrazneata a fost de a se adapta in permanenta la moda si la cunostintele stiintifice.

In ritm accelerat, cu o chimie complexa, stiinta se depaseste pe ea insasi pentru a ne oferi cele mai bune tehnologii ale sale si astfel Cosmetica s-a transformat in Cosmetica Chimica alcatuita in principal din ingrediente de sinteza, conservanti, coloranti, PEG, etc, cu consecinte asupra sanatatii noastre si asupra mediului inconjurator.


Insa se poate ajunge la frumusete si altfel.


Calea aleasa de Laboratoarele Dermatologice Gamarde este de a combina stiinta cu natura. Ca urmare a acestui fapt, Laboratoarele Dermatologice Gamarde va ofera produse fito dermato cosmetice BIO fara nici un ingredient chimic de sinteza, produse BIO certificate si compuse 100% din ingrediente garantate ca fiind de origine naturala.


Ce sunt fito dermato cosmeticele?


Dermato cosmeticele sunt produse de ingrijire a pielii care combina intr-o formula unica principiile frumusetii si dermatologiei. Fito dermato cosmeticele includ in aceasta combinatie ce-a de-a treia notiune: fitoterapia, adica utilizarea plantelor in scop terapeutic, in acest caz in scopul ingrijirii si infrumusetarii.


Apa termalaFito dermato cosmeticele BIO Gamarde au la baza o combinatie extraordinara si exclusiva a doua ingrediente naturale care fac minuni pentru frumusetea si pentru starea de bine a corpului:

  •  apa termala Gamarde cunoscuta pentru proprietatile ei calmante si purifiante;
  •  uleiul de argan puternic antioxidant, nutritiv si regenerant.

Apa din Baile Gamarde este recunoscuta inca din 1841 de Academia de Medicina franceza pentru actiunea sa asupra tesutului cutanat datorita bogatiei de minerale si in special de sulf. Datorita proprietatilor sale dermoprotective, anti-iritante si anti-radicali liberi apa termala Gamarde aduce confort si o stare de bine pentru toate tipurile de piele de la cea foarte fina a bebelusilor pana la tenul matur marcat de trecerea anilor.


Logo Certificarea CosmebioUleiul de argan provenit din sud-vestul Marocului contine 80% acizi grasi omega 6 si vitamina E naturala, puternic antioxidante si poseda calitati inegalabile de hidratare, hranire, regenerare si intinerire.

Certificarea Cosmebio, afişata pe toate produsele Gamarde, este dovada angajamentului ecologic şi organic şi a garantiei pentru minim 95% ingrediente naturale sau de origine naturalã din totalul ingredientelor. In plus Gamarde este singura linie de fito-dermocosmetice BIO, care va garanteaza 100% ingrediente naturale (deci mai mult decat cere Cosmebio).

Beauty House Boutique va pune la dispozitie in magazinul online www.beautyhouse.ro aceasta minunata gama de produse cosmetice bio pe baza de apa termala si ulei de argan. Aici puteti gasi toate produsele dermato cosmetice bio Gamarde.

produse pentru o curatare delicata, inclusiv apa termala spray sau minunata apa micelara;
cosmetice bio pentru tenul uscat pe baza de ulei de argan si unt de shea;
linia sebocontrol special creata pentru tenul gras;
tratamente anti-imbatranire si antirid cu formule avansate si extreme de eficiente;
cosmetice bio pentru hidratare cu acid hialuronic vegetal;

Hidratare



cosmetice bio corporale: hidratare, nutritie, slabire, tonifiere;

o linie de igiena pentru intreaga familie: sampoane, sapunuri, geluri de dus, pasta de dinti;

o linie special creata pentru pielea sensibila a bebelusilor;

tenul barbatilor necesita o ingrijire specifica asa ca exista o linie special creata pentru ei;

produse bio pentru machiajul tenului special create pentru a evita numeroasele alergii cauzate de machiaj;

o linie speciala dedicate tratamentelor podologice;

o linie de protectie solara bio bazata pe filtre minerale si 100% naturala;

protectie solara


Toti cei care au folosit macar o data un produs Gamarde s-au indragostit de aceasta gama asa ca vizitati www.beautyhouse.ro si va veti convinge de puterea si frumusetea nealterata a Naturii in produsele dermato cosmetice bio Gamarde.

Iar pentru a fi la curent cu ultimele noutati, promotii si concursuri dati Like pe pagina noastra de Facebook Beauty House Boutique.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Produse bio

Articole recomandate

Citeste si despre