Fii tu insati: mai activa, mai rapida, mai puternica, cu Uractiv Forte

/ / Modificat: 2019-05-27
Fii tu insati: mai activa, mai rapida, mai puternica, cu Uractiv Forte

Cine nu a auzit de nesuferitele si chinuitoarele infectii urinare? Indiferent de sezon, aceste probleme medicale extrem de comune perturba starea de bine a multor persoane, in special a reprezentantelor sexului feminin.

Potrivit specialistilor, mai mult de jumatate dintre femei se confrunta cel putin o data in viata cu un episod de infectie urinara.

Cistita este cea mai frecventa afectiune a aparatului urinar si reprezinta inflamarea vezicii si/sau a uretrei, de cele mai multe ori din cauza E-coli. Aceasta bacterie traieste in mod obisnuit in tubul digestiv si se face vinovata pentru 80% dintre cazurile de infectii urinare.

Cele mai predispuse la cistita sunt femeile active sexual, cele insarcinate, cele aflate la menopauza si cele care folosesc metode de contraceptie precum diafragme si spermicide.

Pentru ca intotdeauna este mai bine sa previi decat sa tratezi, am conceput o mica lista cu sfaturi ce te pot ajuta sa te feresti de infectiile urinare:

1. Consuma cel putin 2 litri de apa pe zi. Evita consumul excesiv de cafea si bauturi carbogazoase.

2. Foloseste lenjerie intima din bumbac, lejera, care lasa pielea sa respire. Cele din materiale sintetice mentin umiditatea, adica mediul ideal pentru inmultirea bacteriilor.

3. Atentie la produsele de igiena intima. Alege-le pe cele fara parfumuri puternice si care mentin PH-ul intim natural.

4. Nu amana momentul in care mergi la toaleta. Abtinerea de la urinare favorizeaza aparitia infectiilor urinare.

Uneori, chiar daca tii cont de toate aceste sfaturi, se poate intampla sa te trezesti cu o infectie urinara.

Reactioneaza de la primele simptome!

Daca simti nevoia sa urinezi frecvent, daca urina are un aspect tulbure si un miros puternic, simti crampe in zona abdominala si/sau lombara si ai febra, cel mai probabil te-ai ales cu o cistita. Pentru a scapa mai usor de aceasta problema este bine sa reactionezi inca de la primele simptome. Prima solutie la care poti apela, chiar inainte de a ajunge la medic, este un supliment alimentar, care sa actioneze ca un dezinfectant urinar.

Uractiv Forte, solutia rapida, eficienta si cu ingrediente naturale

Pentru tratarea infectiilor urinare, cat si pentru a grabi procesul de vindecare, iti recomandam Uractiv Forte, capsule pe baza de extract de albastru de metilen si strugurii-ursului, cu tripla actiune: calmeaza durerea si usturimile, distrug si elimina bacteriile responsabile de infectii urinare, curata si dezinfecteaza tractul urinar.

Uractiv Forte este un produs sigur, fara reactii adverse, cu administrare de la aparitia primelor simptome ale unei infectii urinare (durere, urinari frecvente, iritatie) si pana la disparitia acestora, dar nu mai mult de 14 zile.

Mai multe informatii despre acest produs marca Fiterman Pharma gasiti pe site-urile www.fitermanpharma.ro si www.uractiv.ro. Va asteptam si pe pagina noastra de Facebook: www.facebook.com/Feminitate-Pura-657676327647732/

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Cistita

Articole recomandate

Citeste si despre