Dr. Oz: 6 dureri aparent banale pe care nu trebuie sa le ignori

/ / Modificat: 2013-09-27
Dr. Oz: 6 dureri aparent banale pe care nu trebuie sa le ignori

Tu stii cand este cazul sa te ingrijorezi si cand nu, atunci cand te confrunti cu o durere aparent banala? De multe ori, o mica intepatura in brat, o durere de dinti sau una de cap ce apare brusc pot sa iti indice multe despre starea ta de sanatate daca stii cum sa le interpretezi.

Celebrul doctor Oz iti descrie 6 dureri aparent banale pe care nu trebuie sa le ignori.

Durerea brusca de cap

Apare brusc si nici nu ai timp sa realizezi ce ti s-a intamplat. Daca ti se pare ca este cea mai intensa durere de cap pe care ai experimentat-o vreodata, atunci s-ar putea sa ai o ruptura de anevrism sau un vas de sange in creier care este slabit, caz in care viata ta ar putea fi pusa in pericol. Daca ai avut parte de astfel de episoade neplacute consulta imediat un medic.

Durere de gambe

Durerile de gambe nu trebuie sa te ingrijoreze atunci cand ai facut miscare, insa daca frecventa lor este mare atunci te-ai putea confrunta cu ceva mult mai serios. Dr. Oz spune ca ea ar putea ascunde o afectiune serioasa, asa cum este tromboza venoasa profunda. Aceasta afectiune apare atunci cand in vena se formeaza un cheag de sange si impiedica circulatia sangelui.

Citeste continuarea pe ele.ro.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Dureri

Articole recomandate

Citeste si despre