RCA-ul iti poate aduce o excursie la Disneyland Paris

/ / Modificat: 2011-09-19
RCA-ul iti poate aduce o excursie la Disneyland Paris

Generali Asigurari a lansat campania de iarna "RCA pentru parinti", care ii vizeaza in mod particular pe parinti si aduce beneficii atat pentru acestia, cat si pentru copii.

Astfel, toti proprietarii auto care au cel putin un copil minor beneficiaza de tarife speciale, la care se adauga reduceri de pana la 25% la incheierea unei polite RCA, in perioada decembrie 2010-februarie 2011. In plus, parintii care incheie asigurari RCA in perioada campaniei au sansa de a castiga marele premiu, o vacanta la Disneyland Paris pentru toata familia.

"Generali continua prin aceasta campanie sa acorde beneficii suplimentare clientilor responsabili. Parintii fac parte din categoria soferilor prudenti, iar pentru acestia am gandit inca de la inceput tarife speciale, la care se aplica suplimentar reduceri de pana la 25%.

De asemenea, campania RCA pe care o derulam in aceasta perioada aduce un element de noutate - copiii sunt si ei rasplatiti de catre Generali pentru alegerea parintilor, premiul cel mare pus in joc constand intr-o excursie pentru toata familia la Disneyland Paris", a explicat Adrian Marin, Director General-Adjunct Generali Asigurari.

Clientii vor primi inclusiv pachetul de avantaje suplimentare, care este disponibil in egala masura tuturor celor care achizitioneaza o polita RCA in aceasta perioada: asistenta rutiera gratuita, reduceri semnificative la reinnoirea politei pentru clientii fara daune sau tarife speciale pentru alte produse de asigurare Generali Asigurari.

"RCA-ul este considerat in general un produs simplu, iar concurenta pe acest segment se desfasoara pe terenul preturilor. Noi i-am oferit insa valoare adaugata prin tarifarea segmentata, care asigura un mod corect de stabilire a preturilor, precum si beneficiile suplimentare acordate. Mai mult, avand un portofoliu complet de asigurari, le putem oferi clientilor RCA reduceri de pana la 30% pentru alte produse de asigurare", a incheiat Adrian Marin.

Detalii despre campania RCA 2010-2011 sunt disponibile pe www.generali.ro.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre