Drumul spre Disneyland trece prin fata casei tale

Asa ca fii gata de plecare! Ce-ti mai ramane de facut pana atunci este sa inchei un Plan Financiar pentru Copii de la ING pana pe 15 aprilie si sa castigi una din cele 3 excursii pentru 3 familii la Disneyland Paris.

Asta e tot! Transport, cazare cu mic dejun, asigurare de calatorie, intrarea in parcul de distractii, ne ocupam noi de tot, n-ai de ce sa-ti faci griji.

Iar daca la Disneyland incepi sa vezi lucrurile in roz, sa nu ti se para ciudat- e normal, doar ai un Plan Financiar pentru Copii in buzunar.

Iata ce se intampla pe termen lung:

Viitorul copiilor devine mai roz.

Asta pentru ca Planurile Financiare pentru Copii sunt o modalitate de planificare a resurselor financiare ale familiei in folosul copiilor.

Prin intermediul Planurilor Financiare pentru Copii, parintii, bunicii sau alte rude pot economisi si acumula importante sume de bani pentru viitorul celor mici. Peste ani, asta poate sa insemne: facultate, masina sau prima lor afacere.

www.ingpentrucopii.ro

Intra pe site si vei gasi multe informatii despre ce poti sa castigi daca participi la promotia pentru Planuri Financiare pentru Copii. Uita-te cu atentie la masinuta de Formula 1 cu telecomanda care se acorda pentru fiecare zi, de luni pana vineri, pe toata perioada de desfasurare a promotiei. E foarte simpatica, toata familia se poate juca cu ea.

Esti curios cand va fi tragerea la sorti pentru cele 3 excursii?

Ei bine, asta vei vedea pe site. La fel lista castigatorilor, regulamentul promotiei si multe alte informatii.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul