Top 10 cabinete de psihologie

/ / Modificat: 2017-01-20
Top 10 cabinete de psihologie

O vizita la psiholog nu inseamna neaparat ca va confruntati cu o problema grava, ci poate fi considerata o consultatie pentru a imbunatati comunicarea cu micutii vostri. Specialistii in pshihoterapie pentru copii te vor invata cum sa abordezi anumite probleme cu micutii si te vor ajuta sa depasesti perioade mai dificile.

Un bun psiholog te poate ajuta sa identifici abilitatile copilului tau si te poate ajuta in a relationa mai bine cu el. In acelasi timp, o sedinta de psihoterapie ii va face cu siguranta bine si micutului tau.

Iata recomandarile noastre de cabinete de psihologie.

Clinica Aquamarin - psihoterapie, consiliere psihologica si dezvoltare personala

Aquamarin este o clinica medicala specializata in psihologie. Aici vei gasi specialisti in psihoterapie individuala, dezvoltare personala, psihoterapie pentru copil si familie, psihoterapie de cuplu, logopedie, terapia tulburarilor sexuale, hipnoza clinica si tehnici de relaxare, consiliere scolara si psihoeducationala, consiliere psihologica, consiliere pentru copii si adolescenti.

In ceea ce priveste consilierea psihologica pentru copii si adolescenti, ea este centrata pe atingerea urmatoarelor obiective: optimizarea comportamentului si imbunatatirea relatiilor interpersonale, cresterea nivelului de constientizare a persoanei, a capacitatii de autoexplorare si autocontrol, activarea si valorificarea resurselor personale, intarirea increderii in fortele proprii si a independentei, dezvoltarea capacitatii de a lua o decizie prin invatarea unor metode de prioritizare.

Vezi mai multe detalii pe www.aquamarin.ro.

Centrul de Psihiatrie si Psihoterapie Mindcare

La Centrul de Psihiatrie si Psihoterapie Mindcare vei avea parte de mai multe servicii de psihoterapie pentru copii si adolescenti, inclusiv un grup de suport pentru adolescentii cu tulburari de alimentatie, dar si consiliere si informare pentru parinti.

Printre serviciile oferite de aceasta clinica se numara consilierea si educatia copilului, terapie de familie, terapie individuala, terapie prin joc, activitati terapeutice structurate adresate abilitatilor zilnice de viata, socializare si recreere.

Vei afla mai multe accesand site-ul www.mindcare.ro.

Centrul PsyClinic

In cadrul PsyClinic vei gasi specialisti in psihoterapie individuala pentru adulti, psihoterapie copii si consiliere parinti, terapie de cuplu si terapie de grup.

Cu ajutorul psihoterapiei cognitiv - comportamentale, specialistii din cadrul PsyClinic isi propun sa-si ajute pacientii in depasirea problemelor psihice si emotionale prin modificarea modului de reactionare la acestea.

Pe site-ul www.psyclinic.ro vei gasi mai multe informatii despre aceasta clinica. 

Clinica Oana Nicolau

La aceasta clinica veti gasi specialisti in psihologie, psihoterapie, psihiatrie, logopedie si nutritie. In cadrul sedintelor de terapie de familie se vor aborda comunicarea intre membrii familiei, neintelegerile dintre parinti si copii, separarile parintilor sau orice alte dificultati afecteaza intreaga familie.

Sedintele de psihoterapie pentru copii sunt concepute pentru micutii care sufera de enurezis, pentru copiii care sunt agresivi cu ceilalti copii, copiii care intampina dificultati in a-si face prieteni, copiii care au rezultate slabe la scoala sau petrec prea multe ore pe zi la calcultor.

Afla mai multe de pe www.clinicaoananicolau.ro.

Psychology Center - programe speciale pentru copii si parinti 

La aceasta clinica vei avea parte de servicii de psihoterapie de familie si psihoterapie pentru copii si adolescenti.

Micutul va fi evaluat din punct de vedere cognitiv, aptitudinal si socio-afectiv. Cu ajutorul sedintelor de evaluare psihologca, copiii vor avea sansa autocunoasterii si dezvoltarii personale, dar si sansa adaptarii mult mai rapide din punct de vedere emotional si cognitiv la mediu.

Accesand site-ul www.psychologycenter.ro vei afla mai multe detalii.

Amazing Kid - Centru de evaluare si consiliere copii si adolescenti

Amazing Kids ofera urmatoarele servicii: parenting eficient pentru copii si adolescenti, evaluare psihologica pentru prescolari, programul scolarul performant, care are ca principal obiectiv imbunatatirea performantelor scolare ale copilului si un program de consiliere vocationala adresat adolescentilor si tinerilor cu varste cuprinse intre 14 si 21 ani si care au nevoie de consiliere in alegerea studiilor si a domeniului profesional potrivit pentru ei.

Site-ul www.amazingkid.ro este locul unde vei gasi mai multe detalii. 

Asociatia de Terapie Comportamentala Aplicata  (ATCA) 

La aceasta asociatie, micutii care au TSA (tulburari din spectrul autismului) pot primi ajutor medical specializat. De asemenea,  aici vei putea face si o evaluare a abilitatilor celui mic, precum consultata si supervizare psihologica, kinetoterapie si logopedie. In acelasi timp, in cadrul ATCA exista si programe gratuite, atat terapie gratuita pentru copii, cat grupuri de socializare È™i traininguri pentru parinÈ›ii cu micuti care sufera de autism sau tulburari din acelasi spectru. 

Informatii suplimentare gasesti pe www.asociatiatca.ro

Centrul Psiho Armonie

In cadrul acestui centru micutii vor fi ajutati pentru a depasi dificultatile de vorbire sau de relationare, tulburarile de somn, lipsa poftei de mancare, enurezisul sau encomprezisul, fobii, ticuri motorii si verbale, tulburarile de comportament si deficitul de atentie.

Afla detalii de pe www.centrulpsihoarmonie.ro.

Cabinet psihologic PsyEvolution - cabinet de consiliere, psihoterapie si dezvoltare personala

Printre serviciile oferite de aceasta clinica se numara: atelierele de dezvoltare personala pentru copii si adolescenti, consilierea psihologica si psihoterapia pentru copii si familie, consiliere parentala si logopedie prin joc. Consilierea copiilor se realizeaza cu ajutorul tehnicilor specifice varstei, de tipul jocului si povestilor, a dansului si tehnicilor corporale, dar si prin meloterapie, art-terapie sau dramaterapie.

Vezi mai multe pe www.psyevolution.ro

Cabinet individual de psihologie Ciuculete Marieta  

In cadrul acestui cabinet individual de psihologie vei avea parte de servicii de psihoterapie pentru copii. Phisologul Ciuculete Marieta se ocupa de consilierea micutilor interiorizati si retrasi, care sufera de anxietate, sunt nesiguri si sufera de balbism, enurezis sau tulburari de invatare. De asemenea, la acest cabinet vei gasi solutia in cazul in care micutul tau este hiperactiv si are deficit de atentie sau daca are tulburari de comportament.

Mai multe informatii vei gasi pe site-ul www.consiliere-psiholog.ro.

Ghid util de cabinete de psihologie

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Cabinete de psihologie Psihologie copii Psihoterapie copii

Articole recomandate

Citeste si despre