Sisteme de supraveghere video pentru gradinite si crese

/ / Modificat: 2015-08-10
Sisteme de supraveghere video pentru gradinite si crese

Sisteme de supraveghere video pentru gradinite si crese

Nu exista nimic mai important in aceasta lume decat copiii nostri. Luam deci foarte in serios siguranta si educatia lor, iar acest lucru este cu atat mai adevarat atunci cand siguranta si educatia copiilor este in sarcina altor persoane. 

Parintii doresc sa stie ca atunci cand copiii lor sunt la gradinita sau la cresa, acestia sunt intr-un mediu sanatos si constructiv. Gradinitele si cresele au inceput sa inteleaga acest lucru, asa ca din ce in ce mai multe crese si gradinite isi monteaza sisteme de supraveghere video, oferind parintilor posibilitatea de a-si urmari oricand copiii de pe telefonul mobil, laptop, tableta, prin internet.

Acest fapt ofera un plus de control si liniste, si in plus, toate activitatile copiilor si angajatilor gradinitei / cresei sunt inregistrare pentru a putea fi vizionate in cazul unui eveniment.

Posibilitatea de vizionare a imaginilor de la distanta folosind o conexiune de internet este de departe cel mai mare avantaj al sistemelor de supraveghere actuale.

Pentru parintii care isi lasa copiii in grija altor persoane acest avantaj este unul major. Montarea sistemelor video ofera insa si alte avantaje. 

Avantajele montarii sistemelor de supraveghere in gradinite si crese

  • Parintii castiga incredere in cresa sau gradinita, dar si cresa sau gradinita castiga mai multi clienti in baza seriozitatii de care da dovada si a recomandarilor pe care parintii multumiti le vor face prietenilor si cunostintelor;
  • In plus, cu un astfel de sistem, proprietarii pot urmari toate activitatile si pot identifica neregulile in serviciile pe care afacerea lor le ofera. Pentru cei ce doresc un serviciu complet exista posibilitatea unui abonament de monitorizare live, cu un dispecer ce urmareste permanent camerele si poate raporta orice incident in timp foarte scurt;
  • Au existat cazuri de copii ce au fost abuzati, copii ce au parasit gradinita fara stirea supraveghetorilor, accidentari, etc, incidente ce pot fi din timp observate si intampinate. 

Iata un exemplu foarte mediatizat ce arata pericolul la care copilul dumneavoastra este expus atunci cand este lasat in grija strainilor. Vorbim despre cazul gradinitei din Constanta unde ingrijitoarele agresau si chinuiau copiii. Datorita imaginilor stocate pe unitatea de inregistrare a gradinitei totul a iesit la iveala.

  • Daca putem folosi camerele de supraveghere pentru a urmari magazine, intersectii, birouri si ateliere, etc, atunci de ce nu le-am putea folosi si pentru a ne proteja copiii. In completare, dumneavoastra, ca parinte, ar trebui sa solicitati aceste sisteme de la cei pe care ii platiti pentru a va ingriji copilasul.
  • Copiii sunt viitorul nostru, iar viitorul lor este conturat inca din frageda copilarie - deci monitorizarea calitatii educatiei si tratamentului la care sunt supusi in gradinite si crese este foarte importanta. Parinti cu inima impacata, patroni de afacere in control si cu clienti multumiti si - mai nou - sisteme video eficiente la preturi mici: toate acestea pot fi obtinute cu un sistem de supraveghere optim.

Daca sunteti interesat de un astfel de sistem si doriti consultanta de la profesionisti, nu ezitati sa contactati echipa Supraveghere24. Veti obtine toate informatiile si sfaturile necesare, alaturi de exemple concrete de la proiecte implementate.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Sisteme de supraveghere video

Articole recomandate

Citeste si despre