Muzica inseamna disciplina, bucurie in dezvoltarea armonioasa a copilului

/ / Modificat: 2016-02-15
Muzica inseamna disciplina, bucurie in dezvoltarea armonioasa a copilului

Toata lumea se bucura de muzica, fie prin ascultare, cantare sau exersarea la un instrument muzical.

Daca sunteti talentati, curiosi sau va pasioneaza un instrument muzical sau aveti voce, Arpeggio este una dintre cele mai noi scoli de muzica deschisa in Bucuresti, orientata catre o programa de studiu complexa si care doreste sa ii ajute pe cursanti sa atinga cele mai bune rezultate indiferent de notiunile cu care pornesc la drum, experienta sau varsta.

Platon spunea ca "Muzica este miscarea sunetului care atinge sufletul prin educarea virtutilor". La Scoala de muzica Arpeggio incercam sa ajungem coarda muzicala a celor care ne trec pragul si sa le oferim cursantilor o experienta inedita, printr-un mod de invatare pe termen lung, care sa ii pregateasca pe tinerii artisti pentru oportunitatile pe care le vor avea in lumea muzicii de astazi. 

Planul de lectii este centrat pe teorie si practica, fiind personalizat pentru fiecare cursant in parte cu ajutorul unei metode de studiu, evaluare si urmarire indeaproape a evolutiei. 

Arpeggio a pornit din dorinta fondatoarei, Aniela Burlacu – avocat de profesie, de a pune la dispozitia parintilor si a copiilor un mediu de exprimare inedit, prin muzica. "Ne dorim ca Scoala de muzica Arpeggio sa fie un loc in care cursantii sa isi exploreze propria creativitate. In cautarea de profesori, am format o echipa nemaipomenita, de profesionisti si buni pedagogi, ce fac ca instrumentele sa para mult mai usor de practicat".

Lectiile de muzica imbunatatesc abilitatile de invatare, dezvolta abilitatile fizice, cultiva abilitatile sociale, rafineaza disciplina si rabdarea si creste respectul de sine. Pentru a ne asigura de o dezvoltare continua, am apelat la profesori cu studii superioare, profesionale si care se dedica total in munca pe care o depun alaturi de fiecare cursant in parte. Fiecare dintre profesori are o experienta pedagogica, dedicata studiului individual pentru a castiga increderea copiilor si a cursantilor. 

Programa scolii cuprinde cursuri de pian, canto, chitara clasica si chitara electrica, iar in functie de cereri ne putem orienta rapid si catre alte cursuri, beneficiind de colaborarea unor profesori pentru cursurile de tobe sau vioara. 

O lectie dureaza 50 de minute, cursurile sunt individuale, iar mai multe informatii despre intreaga programa, preturile practicate si detalii despre Scoala de muzica Arpeggio puteti afla de pe www.arpeggio.ro.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Muzica copii Beneficii muzica copii

Articole recomandate

Citeste si despre