Top 10 restaurante child friendly

/ / Modificat: 2015-06-05
Top 10 restaurante child friendly

Vara te imbie la iesiri relaxante in oras alaturi de familie. Dupa serviciu sau in weekend, cateva ore petrecute la un restaurant sau la o terasa sunt exact ce ai nevoie pentru a te deconecta de la activitatile zilnice si a te bucura de compania celor dragi.

Cu siguranta cei mici se vor bucura sa iasa alaturi de voi in oras, iar o seara la restaurant va va prii si voua, parintilor. Unii parinti spun ca nu ies cu cei mici la restaurant din cauza ca ei se plictisesc repede, devin agitati si ii pot deranja pe ceilalti clienti, insa exista numeroase localuri care ofera activitati potrivite pentru toti membrii familiei astfel incat si voi parintii sa va relaxati, dar si copiii sa aiba parte de putina joaca.

Mai mult decat atat, oferta este suficient de larga astfel incat poti gasi si restaurante child-friendly care au meniu raw-vegan.

Restaurant Phill

Restaurantul Phill este un local perfect pentru tine si copii tai. Aici vei gasi o multime de facilitati pentru ca cei mici sa se distreze cat tu iei masa. Copiii care le trec pragul se pot bucura de toate distractiile pe care le ofera si un loc de joaca: labirinturi, tobogane, piscine cu bile colorate. De asemenea, pasionatii de jocuri video au la dispozitie console Xbox si Playstation, iar micutii melomani pot face karaoke.

Totodata, aici copiii dispun de un spatiu amenajat pentru realizarea de puzzle-uri, pentru desenat si colorat sau pentry a face figurine in tehnica origami.

Meniul este si el unul bogat si pentru toate gusturile, mancaruri italienesti - paste, rizoto, mancaruri pentru cei care prefera fructele de mare, precum si un meniu special pentru copiii.

Adresa: Strada Drumul Potcoavei, Nr. 120, Pipera

Telefon: 0743 172 003

Adresa de e-mail: rezervari@phill.ro

Website: www.phill.ro/

Terasa Fabrica

In dupa-amiezele calde de vara puteti alege Terasa Fabrica, un loc unde va veti simti bine si voi si copii. Aici exista o zona special amenajata pentru copii cu trambulina, leagane si tobogan.

Totodata, aici se gaseste si o zona pentru sport pentru tatii si mamele care vor sa incerce slackline sau care vor sa arunce cateva mingi la cosul de basket. Nu trebuie sa va faceti griji pentru temperaturile ridicate care se pot inregistra vara pentru ca la aceasta terasa exista si climatizare cu vapori de apa.

Meniul este suficient de variat incat sa satisfaca toate gusturile - sandvisuri, preparate traditionale, paste, pizza, salate si preparate din peste.

Adresa: Strada 11 Iunie, Nr. 50, Bucuresti

Telefon: 021.335.0323

Adresa de e-mail: office@fabrica-club.ro

Website: www.fabrica-club.ro

Top 6 locuri de joaca pentru copilul tau!

Ceainaria Cinci

Ceainaria Cinci este locul perfect pentru o dupa-amiaza de duminica in care puteti merge dupa o plimbare prin parc. Masutele de lemn confera un aer de poveste, iar cei mici se vor simti cu siguranta bine aici.

child_friendly

Puteti juca sah, carti sau diverse jocuri de logica pe care o sa vi le puna la dispozitie chiar cei de acolo. Voi trebuie sa veniti doar cu voia buna. Dupa nume e usor sa-ti dai seama ca in meniu predomina ceaiurile.

Veti gasit totodata si sucuri naturale, dar si gustari constand in turta dulce sau biscuiti cu dulceata.

Adresa: Strada Olimpului, nr. 13, Bucuresti

Telefon: 0213.362.127 / 0734.847.594 / 0732.919.865

Adresa de e-mail: ceainaria.cinci@gmail.com

Website: www.doorshostel.com

Hobby Cafe

Hobby Cafe - un loc unde veti gasi o biblioteca cu carti si reviste, precum si tot ce va trebuie pentru a picta, dar si jocuri pentru console WII, carti, table, rummy, sah si jocuri de societate precum Monopoly sau Activity.

In meniu cu siguranta poti alege ceva pe placul vostru, de la supe creme, trecand prin salate racoritoare si ajungand la deserturi.

Adresa: strada Negustori, nr. 24, Bucuresti

Telefon: 0724.288.850 / 0771.760.238

Adresa de e-mail: contact@hobbycafe.ro

Website: www.hobbycafe.ro

La Conac

Acest restaurant le pune la dispozitie clientilor un loc de joaca special conceput pentru copii cu jucarii si activitati pentru prichindei. Aici puteti organiza si petrecerile aniversare pentru copii.

Adresa: Bulevardul Pache Protopopescu, nr. 38, Bucuresti

Telefon: 0737.851.103

Adresa de e-mail: contact@conaculnobil.ro

Website: www.conacul-nobil.ro

Casa Tiff

Casa Tiff din Cluj este un loc unde parintii se pot relaxa in timp ce copii se joaca la groapa de nisip sau in spatiul amenajat pentru ei.

Adresa: Strada Universitatii, Nr. 6, Cluj

Telefon: 0745 252 452

Website: www.facebook.com/CasaTiff

Casa Jienilor Agricultori

Restaurantul Casa Jienilor Agricultori are tot ce iti trebuie pentru o seara perfecta in familie, inclusiv terasa amenajata cu un loc de joaca pentru copii.

Adresa: Strada Agricultori, nr.12, Sector 2, Bucuresti

Telefon: 021 252 03 08 / 0735 994 994

Adresa de e-mail: restaurant@casajienilor.ro

Website: www.casajienilor.ro

L'Incotro

Copiii sunt mai mult decat bineveniti la L'Incotro. Aici gasesc jucarii si un spatiu unde se pot distra in voie cat parintii stau relaxati si iau masa.

Adresa: Strada Postavarul, Nr. 92, Sector 3, Bucuresti

Telefon: 0732 113 702 / 0767 241 745 / 0740 388 468 / 0314 378 243

Website: http://www.lincontro.ro/kids/

Bavaria

Bavaria este un restaurant-pizzerie situat in Iasi unde este amenajat un spatiu de joaca pentru copii astfel incat acestia sa aiba parte de o seara in oras de neuitat.

Adresa: Strada Nicolae Iorga, Nr 2A, Iasi

Telefon: 0752 119 922

Adresa de e-mail: bavariaiasi@yahoo.com

Website: www.bavariaiasi.ro

Chez Marie Garden

Este un loc in care puteti petrece dupa-amiezele de vara si care le va oferi copiilor toate facilitatile pentru ca ei sa se distreze. Chez Marie Garden este un loc de joaca pentru prichindei si un loc de relaxare pentru parinti.

Meniul este si el creat pe gustul tuturor, atat pentru cei care apreciaza o friptura de vita bine gatita, cat si cei care prefera ceva mai usor, precum salatele.

Adresa: Str. General Henri Mathias Berthelot, Nr. 44, Bucuresti

Telefon: 0314.278776 / +4 0371.171212

Adresa de e-mail: office.b@chezmarie.ro

Website: www.chezmarie.ro/

Consulta lista noastra de restaurante Child Friendly!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Restaurant Bucuresti Iasi

Articole recomandate

Citeste si despre