Cele mai adorabile fotografii cu Printul George

/ / Modificat: 2015-08-13
Cele mai adorabile fotografii cu Printul George

Au trecut peste 5 ani de cand Printul George a venit pe lume, intre timp lumea a intampinat-o si pe surioara lui Charlotte, dar si pe Louis, insa el este inca in centrul atentiei oriunde merge. Asa se si cuvine cand vine vorba despre un print atat de simpatic precum George.

In ultimele zile, el a tinut titlurile ziarelor dupa ce mama sa, Ducesa de Cambridge, a povestit la un eveniment ca micutul ei nazdravan "minte" in legatura cu varsta lui, spunandu-le tuturor care il intreaba cati ani are ca el are 6 ani, cand, e fapt, abia ce implinit 5 anisori pe 22 iulie.

Chiar daca in familia regala a venit deja o a treia minune, in persoana Printului Louise, printul George este in continuare printre preferatul ziaristilor de tabloid. Noi v-am pregatit o trecere in revista a celor mai adorabile ipostaze in care a fost surprins de aparatele foto pana acum.

La prima vedere

Printul_George

Pe 22 iulie 2013 venea pe lume mult asteptatul copil al cuplului regal William si Kate. Cand ducele si ducesa de Cambridge au iesit in fata spitalului londonez unde ducesa a nascut tinandu-l in brate pe micutul George, aparatele fotojurnalistilor s-au indreptat imediat spre micul print. A doua zi, ziarele din intreaga lume au publicat fotografia celui de-al treilea in linia de succesiune la tronul britanic.

Dupa ce nunta printului William cu Kate Middleton fusese privita la televizor de milioane de oameni din intreaga lume, ochii tuturor erau acum atintit asupra simpaticului print George, care, asa cum se vede in fotografie, nu parea prea impresionat de atentia care i se acorda.

Un portret inedit

portret_inedit_familia_regala

Familia regala a surprins pe toata lumea facand public un portret oficial intr-o ipostaza extrem de ralaxata, pe pajistea de la resedinta parintilor Ducesei de Cambridge. Alaturi de fericitii parinti si simpaticul Print, stau si cainii familiei, Lupo si Tilly. Fotografia a fost realizata chiar de tatal Ducesei cu un aparat de fotografiat pentru amatori.

De altfel, acest portret regal aminteste de portretul oficial dat publicitatii de cuplul Charles si Diana dupa venirea pe lume a primului lor copil, Printul William, diferenta fiind ca respectiva fotografie fusese realizata de un profesionist.

Absolut adorabil in rochita de botez

botez_george

In octombrie 2013, micul print a atras iar toate privirile, la botez. Desi a fost un eveniment restrans cu doar 22 de invitati, contrar asteptarilor, George a avut sapte nasi si nase. Pentru momentul crestinarii, el a purtat o rochita de botez din satin si dantela, replica fidela a rochiei purtate in 1841 de fiica cea mare a Reginei Victoria, Printesa Victoria.

Aceeasi rochita superba a fost purtata si de sora sa mai mica, Printesa Charlotte la botezul de anul acesta.

Printul George, strengarul

printul_george_joaca

Desi a fost contrar obiceiului regal, Ducele si Ducesa de Cambridge l-au luat cu ei pe Printul George intr-o vizita in Austraia si Noua Zeelanda in aprilie 2014, cand micutul nu avea nici un an implinit. In perioada acelei vizite am putut vedea cat de strengar este Printul, el fiind surprins jucandu-se alaturi de alti copii din Noua Zeelanda.

Insa nu faptul ca se juca a surprins pe toata lumea, ci faptul ca a furat toate jucariile celorlalti copii, demonstrand ca bebelusii nu tin cont de eticheta regala absolut deloc.

Cu limba pe-afara la ziua bunicii

printul_george2

Cand bunica ta e insasi Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, nu prea iti permiti sa faci giumbuslucuri la parada dedicata zilei sale de nastere. Printul George s-a dovedit a fi si de data aceasta un nonconformist, la fel ca orice prichindel de varsta lui. Si-a facut aparitia la una dintre ferestrele Palatului Buckingham, a facut cu mana multimii adunate in cinstea Reginei si a scos si limba.

Nu stim daca Regina a fost prea incantata de acest moment, insa noua ne-a placut mult.

Mama, tine pasul cu mine!

Ducesa de Cambridge_George

Stim cu totii cata energie poate avea un copil de doi ani. Se pare ca nici Ducesa de Cambridge nu ii poate face fata cu succes nazdravanului Print George care, la un meci de polo, nu a vrut sa stea locului o clipa. A alergat in sus si in jos pe dealul din jurul bazinului, oprindu-se la orice obiect care ii atragea putin atentia, iar mama Kate era vizibil depasita de energia debordanta a micutului.

Fratiorul mai mare

print_george_charllote

In luna mai, micutul George a devenit frate mai mare si a intampinat-o cu veselie pe surioara sa, Printesa Charlotte. La o luna de la nastere, familia regala a dat publicitatii prima fotografie oficiala cu cei doi copii ai cuplului. Inimile noastre s-au topit instantaneu cand am vazut imaginea adorabila in care Printul George o saruta protectiv pe frunte pe surioara sa mai mica.

Asteptam cu nerabdare si alte portrete ale surioarei lui George, care este cu siguranta cel putin la fel de simpatica precum fratiorul ei mai mare.

A devenit viral chiar de ziua lui

party_aniversare_george

Multe poze cu micul print au tinute paginile ziarelor atat din Regatul Unit cat si din alte tari, insa doar despre una singura se poate spune ca s-a viralizat, cea de ziua lui. Fotografia in care George se afla in bratele tatalui sau si amandoi sunt din cale afara de veseli a fost postata pe contul de Twitter al Palatului Kensington si s-a viralizat imediat, internautii fiind vrajiti de zambetul strengaresc al Printului George, dar si de fericirea care se citeste pe chipul Printului William.

Imaginea a fost insotita de descrierea "Uite cine implineste doi ani" si a fost realizata in curtea casei Sandringham, resedinta privata a Reginei.

Cunoscandu-l pe Obama

printul-george

In aprilie 2016, Barack si Michelle Obama au vizitat familia regala a Marii Britanii si nu au putut rata ocazia de-al saluta pe nazdravanul George, pe atunci, unicul copil al cuplului Kate si William. Nu multe persoane ar fi indraznit sa dea mana cu fostul presedinte american, Barack Obama, in pijamale si halat. Ei bine, Printul George, da! 

Inghetata pentru Lupo

printul-george-aniversare

Cand a implinit 3 ani, in iulie 2016, familia regala a impartasit pe Instagram o fotografie adorabila cu Printul George in timp ce ii da inghetata catelului sau, Lupo.

Prima zi de scoala

prima-zi-scoala-printul-george

Prima zi de scoala este emotionanta pentru orice copil, insa Printul George nu a parut deloc agitat atunci cand a pasit pentru prima data in curtea scolii Thomas din West London. George a fost condus la scoala de catre tatal sau, William in septembrie 2017.

La botezul fratiorului Louis

botez-louis

L-ai reperat pe George, cu zambetul pana la urechi, la botezul fratiorului sau mai mic, Louis, da?

La 5 ani

printul-george-5 ani

In urma cu cateva zile, pe contul oficial de Instagram al familiei regale a fost publicat un portret al Printului George realizat in ziua in care a implinit 5 ani. Nu-i asa ca e adorabil? Multi sunt de parere ca atunci cand va deveni un adolescent, va frange inimi... la fel ca tatal lui!

Suntem siguri ca il vom mai vedea si in viitor pe Printul George in ipostaze adorabile, mai ales acum ca este la varsta cand face tot felul de nazdravanii.

De cand a devenit si tata de fata, Printul William a dat un singur interviu in care povestea experienta. Bineinteles, principalul subiect al interviului a fost reprezentat de experienta paternitatii. Dupa spusele Printului, micul George este "o mica maimutica" ce nu vrea deloc sa stea locului. Asadar, se pare ca nu conteaza ca esti din familia regala, orice nazdravan de doi ani ii va supune pe parintii lui la adevarate teste de foc in ceea ce priveste rabdarea.

Surse foto: Instagram @kensingtonroyal; Facebook The Royal Family

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Printul george Printul william Kate middleton Printesa charlotte Familia regala britanica

Articole recomandate

Citeste si despre