Somnul este cea mai mare placere a vietii!

/ / Modificat: 2016-09-28
Somnul este cea mai mare placere a vietii!

Filosofia Magniflex s-a ghidat dupa un vis maret, esenta somnului perfect, care nu inseamna doar confort, ci si o imbunatatire a calitatii vietii, un echilibru perfect intre elementele mediului inconjurator.

Dupa ani de zile petrecuti in cercetare si inovare, inca se urmeaza acelasi vis si anume descoperirea formulei de somn perfecta si odihna de calitate.

Noi credem ca somnul sanatos duce la o viata implinita!

Magniflex a invitat jurnalistii si bloggerii la un PR Brunch informal, care a avut loc in data de 20 Septembrie, la Journey Pub.

Invitatii au avut ocazia să testeze doua dintre modelele de saltele, Diamante Dual si Armonia Dual.

Catalin Danoiu, Country Manager Magniflex, a vorbit despre beneficiile saltelelor si accesoriilor de pat Magniflex pentru un somn mai bun.

Brand-urile Magniflex, 100% italiene, sunt prezente in peste 96 de piețe din intreaga lume si au o istorie bogata, axata pe tehnologie si inovatie, care incepe în anii ’60, odata cu prima saltea creată in Prato, Toscania, de catre Giuliano Magni.

Sub umbrela “Revolutie in pat, Evolutie pentru somnul tau!”, evenimentul Magniflex a scos in evidenta cat de important este somnul pentru activitatea noastra, pentru sanatate şi pentru rezervorul de energie de care dispunem zi de zi.

Misiunea companiei noastre este de imbunatati calitatea vietii persoanelor care aleg produsele noastre.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre