Sfatul smart de la Dr. Hart: activeaza digestia cu enzime pancreatice

Multi dintre noi ne confruntam adesea cu balonari, crampe, dureri abdominale, arsuri sau greata. Aceste manifestari neplacute sunt puse pe seama stomacului si se crede ca digestia nu s-a produs intr-un mod eficient.

Insa stiati ca NU stomacul are rolul principal in procesul de digestie, ci intestinul subtire? In stomac, alimentele sunt doar fragmentate in mici bucatele, care sunt eliberate mai apoi in intestin, unde cu ajutorul enzimelor, se continua digestia si se absorb nutrientii.

enzime_pancreatice_pachet

De aceea, o digestie optima reprezinta mai mult decat un simplu proces fiziologic, deoarece aceasta este esentiala pentru absorbtia nutrientilor, care contribuie la mentinerea starii de bine a organismului. 

Dr. Hart vine in sprijinul celor ce intampina probleme digestive cu o solutie la indemana - Enzime pancreatice, care contribuie la descompunerea nutrientilor din alimente, facilitand digestia si tranzitul intestinal. Prin continutul ridicat de enzime, produsul este util in cazul exceselor alimentare, dar si atunci cand pancreasul nu produce suficiente enzime. 

Ingredientele pe care le contine produsul functioneaza ca un adjuvant in procesul de digestie si tranzit intestinal. Amilaza transforma carbohidratii in zaharuri, proteaza contribuie la descompunerea proteinelor, iar lipaza ajuta in digestia grasimilor.

Prin forma lor farmaceutica, comprimatele Dr. Hart Enzime pancreatice sunt special concepute pentru a rezista actiunii acidului gastric. 

Mod de adminstrare: cate 1-2 comprimate de 2-3 ori pe zi, dupa masa.

Dr. Hart Enzime Pancreatice se gasesc in Sensiblu, la pretul de 13.99 lei

Pentru mai multe detalii si sfaturi utile puteti accesa:

https://www.facebook.com/SmartDeLaDrHart si http://www.drhart.ro/produs/enzime-pancreatice/

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul