Scapa INSTANT de cearcane si pungile de sub ochi!

/ / Modificat: 2016-09-19
Scapa INSTANT de cearcane si pungile de sub ochi!

Scapa INSTANT de cearcane si pungile de sub ochi!

Privire mai luminoasa si intinerita cu noul Remescar!

Pielea din jurul ochilor este zona cea mai delicata a fetei, dar si cea care necesita o ingrijire atenta, fiind primul indicator al starii de sanatate sau al varstei. Atunci cand ne confruntam cu cearcane sau pungi inestetice sub ochi, deseori sunt din lipsa de somn sau oboseala, insa cauzele pot fi multiple.

Mostenirea genetica, procesul de imbatranire, pielea deshidratata, plansul prelungit, lucrul continuu in fata unui calculator, stresul mental sau fizic, lipsa de somn sau dieta nesanatoasa – pot reprezenta premisa aparitiei cearcanelor sau a pungilor de sub ochi.

Atat barbatii, cat si femeile de diferite varste se pot confrunta cu aparitia lor si, desi nu sunt o problema grava, ofera un aspect obosit, nesanatos si mai ales imbatranit.

Remescar Pungi sub ochi & Cearcane este o crema revolutionara cu rezultate dovedite clinic, ce ajuta instant si eficient la diminuarea pungilor de sub ochi si a cearcanelor intunecate cu doar o singura aplicare pe zi.

Folosind o combinatie unica de minerale din argila si un complex bi-peptide, impreuna cu tehnologia revolutionara EYESYL, Remescar Pungi sub ochi & Cearcane identifica zonele cu probleme, determinand imediat o strangere puternica a pielii, o reducere a acumularii lichidului sub ochi si o pauza micro-musculara.

"Niciodata nu endorsez sau vorbesc despre un produs decat atunci cand il testez si cred cu adevarat in el. Folosesc Remescar Pungi sub ochi & Cearcane de aproximativ 3 saptamani, dinainte de a pleca in America, si inca sunt uimita de rezultatele pe care le obtin in urma folosirii acestuia. Ce-mi place cel mai mult, este ca functioneaza de la prima aplicare. Nu este un tratament pe care trebuie sa-l folositi cateva saptamani pentru ca in mai putin de 5 minute se pot vedea rezultatele", declara Andreea Raicu in cadrul evenimentului de presa.

Remescar Pungi sub ochi & Cearcane este disponibil doar in farmaciile Sensiblu la pretul de 129.99 lei.

www.remescar.com

www.facebook.com/remescarsensiblu

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre