Rasfat pentru piele si simturi cu arome exotice

/ / Modificat: 2016-09-06
Rasfat pentru piele si simturi cu arome exotice

Vrei sa te bucuri de relaxare si de ingrijire eficienta pentru corp? Dupa o zi obositoare chiar meriti o pauza de relaxare...incanta-ti simturile si corpul cu un amestec de arome exotice, reconfortante, menite sa-ti ofere o experienta de neuitat.

Descopera CHAPTER, o linie de ingrijire si rasfat al corpului si parului. Produse special create sa-ti imbie simturile, cele 5 combinatii extraordinare de fructe exotice si flori alese te vor purta intr-o calatorie unica senzoriala.

Ingredientele unice din compozitia produselor CHAPTER (florile alese si fructele exotice) sunt aduse din cele mai indepartate colturi ale lumii pentru ca pielea ta sa se simta hidratata, parul revitalizat, iar mintea energizata. Ambalajele luminoase, aromele exclusive si ingredientele speciale te vor purta departe de stresul cotidian si te vor ajuta sa-ti reincarci bateriile, tranformand rutina zilnica de ingrijire intr-o experienta unica.

CHAPTER este o linie completa de cosmetice care contine mai multe sortimente de sampon, balsam de par, gel de dus, exfoliant de corp, lotiune de corp, ulei de masaj, perle de baie, crema de maini si balsam de buze, menite sa va ofere un tratament complet pentru corp si minte.

- Cosmeticele pentru corp de la CHAPTER ofera hidratare eficienta si de durata, lasand o senzatie naturala si placuta de catifelare. Aceste efecte se datoreaza continutului ridicat de glicerina sau alantoina, care ajuta la reducerea pierderii de apa din epiderma.

- Cosmeticele pentru par de la CHAPTER au o compozitie usoara ce ofera volum fara a ingreuna firul de par. De asemenea, acestea descurca si indreapta chiar si parul rebel, conferind stralucire si prevenind deteriorarea acestuia.

Produsele CHAPTER sunt disponibile doar in farmaciile Sensiblu.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre