Problemele digestive si vacanta


Zilele de vacanta se apropie incet, dar sigur. Scoala deja s-a terminat si suntem cu totii cu gandul la soare si mare. Si in nici un caz nu ne-am putea imagina ca ceva ne-ar putea strica vacanta.

Afectiunile digestive sunt unele dintre cele mai frecvente afectiuni in vacanta. Drumul in sine spre o alta destinatie, schimbarea mediului, a climei si, mai ales, schimbarea alimentatiei ne pot afecta organismul.

Pentru a inlatura cu usurinta probleme digestive ca diareea, constipatia, balonarile sau sindromul de colon iritabil putem apela cu incredere la Biotics. Datorita continutului in Lactobacillus acidophilus si Bifidobacterium bifidum, Biotics asigura un tranzit intestinal normal si imbunatateste starea generala a organismului.Biotics Baby poate fi administrat copiilor inca din primele zile de viata. Luat cu doua zile inainte de inceperea vacantei, Biotics previne aparitia dereglarilor florei intestinale. Si ca sa scapam de orice grija, putem avea incredere deplina in Biotics: nu se cunosc manifestari neplacute in cazul administrarii.

Avem nevoie de Biotics pentru ca vacanta noastra sa fie de neuitat!

Inainte de administrarea Biotics si Biotics Baby, va rugam sa cititi cu atentie prospectul.

14 iunie 2010

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul