Persil aduce primavara mai devreme cu o noua varianta de detergent lichid: Persil Freshness by Silan

Inspirat de venirea primaverii, Persil lanseaza o noua varianta de detergent lichid care combina performanta superioara de curatare cu un nou parfum plin de prospetime.

Persil

Rezultatul – o noua dimensiune a experientei de curatenie perfecta, cu noul detergent lichid Persil Gel Freshness by Silan. 

Formula noului detergent lichid Persil Gel Freshness by Silan are la baza tehnologia germana ColdZyme, care include un mix de enzime superioare si bio activatori ce indeparteaza petele cu eficienta sporita chiar si la temperaturi scazute de 20ºC, pentru o curatenie perfecta si stralucire. 

Persil Gel Freshness by Silan

In plus, noua varianta ofera acum hainelor tale un nou parfum inspirat de prospetimea florilor de primavara, care te va binedispune de fiecare data. 

Detergent lichid Persil Gel Freshness by Silan – preturi recomandate: 

20 spalari: 23,16 ron

40 spalari: 43,21 ron

60 spalari: 63,06 ron

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul