Par de printesa

Daca simti nevoia unui print care sa te salveze, atunci spune tare! Striga-l, chema-l si crede cu tarie ca el va veni la tine!  Pentru ca asa va fi. Magia apare doar in viata celor care nu ezita sa spere si sa creada.

Si la fel sta treaba si la capitolul frumusetea parului lung. Aici, numele salvatorului e simplu si usor de recunoscut. Sp Repair Emulsion. Aceasta este cheia care iti asigura un par lung de printesa.

SP_Repair_Emulsion

Tratamentul din povestea SP are un puternic efect de regenerare. Acesta repara, hraneste si protejeaza structura degradata a parului. Rezultatul rezida in actiunea combinata a complexului de proteine, agentilor de ingrjire si celor cationici, precum si a noii generatii de siliconi din compozitie. Un aport suplimentar de caldura va intensifica actiunea produsului.  

SP Repair Emulsion este un produs sub forma de spuma. Are o formula delicata care il recomanda pentru utilizare in cazul persoanelor cu fir de par fin spre normal. Efectul este imediat. 

Pret recomandat: 50 de lei

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul