MedLife a deschis primul spital privat de ortopedie si traumatologie din Romania

MedLife a inaugurat primul spital privat din Romania dedicat afectiunilor sistemului osteo-articular – Spitalul de Ortopedie si Traumatologie MedLife. Noul spital este rezultatul unei investitii de 8,5 milioane de euro si ofera, in premiera pentru medicina privata romaneasca, servicii integrate de ortopedie: consultatii de specialitate in regim de ambulatoriu si spital, interventii chirurgicale, serivicii de imagistica si laborator, precum si servicii de kinetoterapie si recuperare medicala.

 MedLife_Ortopedie

Desfasurat pe 3 niveluri si o suprafata de 2000 mp, Spitalul de Ortopedie si Traumatologie MedLife include ambulatoriu de specialitate, departament de imagistica si radiologie medicala, bloc operator cu 3 sali de operatie, sectie de ATI cu 2 compartimente (septic si aseptic), unitate de primiri urgente care va asigura functionarea spitalului 24/24 ore, departament de kinetoterapie si recuperare medicala, laborator pentru analize de urgenta, precum si rezerve a cate 1 si 2 paturi, capacitatea totala a spitalului fiind de 45 de paturi.

De asemenea, noul spital include echipamente de ultima generatie: CT Somatom Emotion; RX Axiom Aristos VX Plus (radiologie conventionala digitala care permite realizarea radiografiilor in format special); instalatie cu flux laminar, Siremobil C-arm, precum si materiale specifice afectiunilor ortopedice care permit realizarea unui tratament complet, adaptat fiecarui caz specific.

Echipa Spitalului de Ortopedie si Traumatolgie numara 80 de angajati, in special medici si asistente medicale care, pe langa asistenta si investigatiile medicale oferite in zona de ambulatoriu, vor gestiona o gama larga de interventii chirurgicale: tot spectrul interventiilor artroscopice, cura chirurgicala a fracturilor, interventii la nivelul antepiciorului, artroplastii totale de sold si genunchi, sindrom de canal carpian, osteotomii de corectie, vertrebroplastii si alte interventii la nivelul coloanei vertebrale.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul