Ingrijire profesionala 100% BIO de la Naturys

/ / Modificat: 2015-10-19 13:32:25

Professional Brands M&D lanseaza NATURYS – brand profesional de cosmetice certificate BIO.

Naturys are in portofoliu tratamente si produse cosmetice profesionale care se adreseaza tuturor problemelor actuale ale tenului si corpului, 100% naturale, 100% certificate BIO. 

Naturys

Cu Naturys, ingrijirea profesionala a pielii in saloanele de infrumusetare capata de acum o noua directie. Rezultate de impact vor fi obtinute utilizand produse fabricate din ingrediente naturale, pure, al caror potential este explorat la maxim cu ajutorul inovatiilor stiintifice.

Naturys contine doua mari lunii de produse: una pentru ingrijirea fetei si una pentru ingrijirea corporala.

Linia destinata ingrijirii tenului contine trei game: Vanity Routine, Limyè si Advance Solution Lifting Viso.

Cea mai bogata este colectia Vanity Routine. Aceasta include la randul sau cinci colectii: Colectia Essential, Colectia pentru hidratare, Colectia pentru purificare, Colectia anti-imbatranire si Colectia pentru piele sensibila.

Cea de-a doua linie este destinata corpului si contine doua colectii: Slimming Evolution si Advance Solution Lifting Seno. Ele vizeaza corectarea celulitei, tonifierea, drenarea si cresterea fermitatii pielii, precum si liftingul sanilor.

Naturys2

Toate produsele Naturys utilizeaza extracte de origine biologica obtinute din plante cultivate BIO, fara ingrasaminte sau pesticide sintetice si nemodificate genetic. Principiile active se regasesc sub forma de pulbere obtinuta prin evaporarea totala a lichidelor extractive. Astfel produsele au o concentratie de principii active foarte ridicata, in medie de 5 ori mai mare decat a altor produse de pe piata. In plus, Emulsiile cu Cristale Lichide din compozitia produselor asigura o absorbtie lenta si constanta timp de 18/24 de ore de la aplicare, garantand o actiune eficienta si prelungita.

Plantozomii joaca si ei un rol in acest sens deoarece au capacitatea de a elibera progresiv principiile vegetale active. Acestia au aceeasi forma chimico-fizica ca a celulei pielii si de aceea au o actiune mai mare, imediata si de durata.

Biosferele Bema reprezinta doar una dintre inovatiile Naturys care faciliteaza absorbtia principiilor active, incapsulandu-le intr-o membrana alcatuita din acizi grasi naturali. Dimensiunile foarte mici variaza de la cativa microni la aproximativ 100 de microni. 

Bemaglucanii, rezultat al cercetarilor brandului, sunt polizaharide obtinute in urma unui proces de fermentare, cu rol de activatori enzimatici, care asigura suportul nutritiv necesar supravieĊ£uirii enzimei. Au o actiune antibacteriana, antibiotica, fotoprotectoare, asigurand o puternica regenerare a pielii supusa efectelor daunatoare ale stresului oxidativ.

Produsele Naturys nu contin conservanti de sinteza. In locul acestora sunt utilizate extractele din Scoarta de salcie, Vitamina E si Phytostab-ul. Phytostab-ul este punctul forte al studiilor facute de catre Laboratoarele Naturys, fiind un complex de uleiuri esentiale care inhiba dezvoltarea de microorganisme. Produsele nu contin nici coloranti, culoarea mai intensa fiind data de concentratia ridicata de principii active. 

Naturys a castigat premiul pentru „Cel mai bun brand de produse BIO al anului” in cadrul concursului organizat de Cosmopolitan Hong Kong, in anul 2008. Este un brand al companiei italiene Bema Cosmetici, care are o experienta de peste 40 de ani in cosmetica profesionala si care s-a diferentiat prin investitia permanenta in cercetare, urmarind ca toate ingredientele folosite sa fie BIO-organice.

Citeste si despre