Importanta unui aport corect de Vitamina D

Vitamina D este unul dintre cei mai importanti aliati pe care corpul nostru ii foloseste impotriva diabetului, bolilor osoase (ostoporoza, rahitismul), afectiunilor tiroidiene, bolilor de inima sau depresiei. 

In mod normal, vitamina D este produsa natural de organism sub actiunea directa a razelor solare, insa pe timp de iarna, sinteza acesteia scade, avand efecte directe si asupra imunitaţii. Desi este esentiala in sanatate, carentele de vitamina D afecteaza aproximativ 30% din populatia Romaniei. 

vitabiotics_ultra_vitD_1

Pentru ca sursele de Vitamina D pe timp de iarna sunt destul de restranse, cel mai eficient mod  de a suplimenta aportul acestei vitamine o reprezinta Ultra Vitamina D in doza optima pentru sanatate 1000UI per tb.

Produsul este recomandat tuturor celor care prezinta simpoteme asociate lipsei de Vitamina D, precum rezistenta scazuta la infectii, dureri osoase, fragilitatea parului, afectiuni tiroidiene, obezitate, diabet zaharat.

De asemenea, Ultra Vitamina D se recomanda si persoanelor varstnice (modificarile din structura pielii aparute in urma imbatranirii determina scaderea sintezei de vitamina D), dar si persoanelor cu ten mai inchis (nivelul crescut de melanina determina scaderea sintezei de vitamina D).

Ultra Vitamina D se gaseste in farmacii, la pretul de 28 de lei.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul