De ce ti se subtiaza parul dupa nastere?

/ / Modificat: 2015-10-19 13:44:28

In calitate de proaspata mamica, e nevoie sa afli cateva detalii despre schimbarile din corpul tau.

Variatiile hormonale sunt principalele responsabile pentru majoritatea simptomelor pe care le experimentezi, fie ca sunt legate de piele, de par sau pur si simplu de starea ta.

Mai mult de trei sferturi dintre proaspetele mame – 75% - se confrunta cu o cadere mai acuta a parului dupa nastere.

De ce? Pentru ca activitatea hormonala crescuta din timpul sarcinii determina ca mai multe fire de par sa se gaseasca in faza activa de crestere decat in mod normal. Si uite asa, in timpul sarcinii, nu ai de-a face cu caderea parului.

NIOXIN_Diaboost

Situatia se schimba insa radical dupa ce faci cunostinta cu bebelusul. Pentru ca la 6 saptamani dupa nastere, rata de crestere a parului scade iar caderea parului se intensific. Si devine ingrijoratoare.

Subtierea parului este o problema uzuala pentru mame la aproximativ 3-4 luni dupa nastere si poate sa dureze pana la 1 an. De ce? Pentru ca structura parului se schimba in timp.  Cat ai fost insarcinata diametrul parului se poate mari, dar apoi revine la dimensiunea initiala. De unde senzatia de subtiere.

Acestui fenomen i se adauga si dezechilibrarea scalpului. Pentru ca, sa fim seriosi, dupa ce ai nascut, nu mai ai atat de mult timp pentru tine si pentru parul tau. Ceea ce poate avea si are consecinte negative asupra scalpului.

Creat de catre o proaspata mamica, NIOXIN este solutia impotriva caderii si subtierii parului.

Inspirat din ritualul skin-care, NIOXIN ofera 6 sisteme personalizate create din 3 parti, curatare-optimizare-tratare oferite de NIOXIN Cleanser, Scalp Revitalizer si Scalp Treatment.

Sistemul in 3 parti are efect complex: 

  • Reduce pierderea firelor de par datorata ruperii;
  • Ofera parului un aspect mai bogat;
  • Intareste structura firului de par;
  • Ofera rezistenta firului de par impotriva degradarii;
  • Curata scalpul de reziduurile de sebum.

Intreaba hairstilistul ce sistem este potrivit pentru tine.

facebook.com/ NioxinRomania

Articole recomandate

Citeste si despre