Cum sa te feresti de microbi

In fiecare zi deschidem zeci de usi si intram in contact cu sute de persoane, care la randul lor au deschis alte zeci de usi. Mijloacele de transport in comun, volanul propriei masini, tastatura de la birou, cosurile de cumparaturi din hipermarketuri, banii - toate acestea sunt surse de microbi pe care nu avem cum sa le ocolim. Totusi, pe parcursul unei zile, este bine sa ne amintim din cand in cand de lupta permanenta pe care o duce corpul nostru cu minusculii inamici si sa-l ajutam putin.

 servetele-touch

Cand nu ai apa si sapun la indemana, Touch iti vine in ajutor cu o noua arma impotriva microbilor: servetelele umede antibacteriene.

Servetele umede antibacteriene Touch sunt usor de luat peste tot: in geanta, masina sau in ghiozdanul celui mic - astfel incat sa fie mereu la indemana. Servetelele umede antibacteriene vor asigura curatarea eficienta nu doar a pielii, dar si a obiectelor si suprafetelor cu care intra in contact.

servetele-touch-kidzNoile produse au o formula speciala ce elimina 99,99% din bacterii si virusuri. In plus, sunt disponibile in 2 variante atragatoare (Classic si Violet), precum si una destinata in special celor mici (Kidz).

Servetele umede antibacteriene Touch sunt disponibile in pachet de 10 buc (Classic, Violet si Kidz) si in varianta de 70 buc (Classic).

Pret de raft:

Pachet 10 buc (Classic, Violet, Kidz) – pret 2.5 ron

Pachet 70 buc (Classic) – pret 9.70 ron

Pe langa servetelele umede antibacteriene, gama Touch mai contine: gel antibacterian, spray antibacterian, sapun lichid antibacterian si rezerva sapun lichid, solutie pentru spalat fructe si legume.

Touch este prima marca ce a adus pe piata romaneasca gelul si spray-ul antibacterian, produse atestate de Institutul Cantacuzino ca avand actiune antibacteriana, antiseptica, dezinfectanta si  fungicida.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Microbi sanatate copii

Copilul.ro

Alaturi de tine pentru a creste copii cu dragoste si incredere. Nu iti promitem ca iti vom rezolva problemele, dar iti promitem ca nu va trebui sa le faci fata singura.

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul