Craciunul acesta L’Occitane te ajuta sa oferi cadouri parfumate, pretoase si festive

/ / Modificat: 2015-11-11 14:40:33

Cadoul de Craciun cu adevarat inspirat este acela care provoaca simțurile si le face sa vibreze. L’Occitane aduce mai aproape de tine minunate cadouri pentru cei dragi, aromate, frumos ambalate si vesele.

Noile game pentru acest Craciun au aparut din uniunea neasteptata dintre Olivier Baussan (fondator L’Occitane) si Pierre Hermé (patiser si veritabil inventator de arome unice), o intalnire exploziva, plina  de ingrediente si culori pentru 3 colecti foarte originale si captivant de parfumate.

Cu ingrediente din Corsica, denumita si Insula Frumuseti –ulei esental de Imortele, extract de grepfrut si miere - cele 3 colecti combina si amplifica arome si compoziti care creeaza senzati suprinzatoare.

Iasomie, Imortele si Neroli

JASMIN

Portocala amara proaspata si delicata are o aroma irezistibila aprinsa de imortela calda si vibranta din Corsica. Insotte de iasomia matasoasa, acestea dezvaluie un parfum feminin suprinzator, deosebit de senzual. 

Gama contne: Apa de toaleta 75 ml, Gel de dus 250 ml, Lotune de corp 250 ml, Pudra de corp 20 g, Crema de maini 30 ml, Gloss de buze 12 ml  si Sapun parfumat 50 g.

Grepfrut si Rubarba

Grepfrutul zemos revigorant se intalneste cu rubarba verde crocanta si notele sale acide, apoi fuzioneaza cu o inima de mirodenii pentru a da profunzime si contrast acestui parfum pentru femei si barbat deopotriva. 

Gama contne: Apa de toaleta 75 ml, Gel de dus 250 ml, Lotune de corp 250 ml, Crema de maini 30 ml, Gloss de buze 12 ml si Sapun parfumat 50 g.

JASMIN_PUDRA

Miere si Mandarina

O create in jurul mierii, lucrata proaspat si delicios, colecta este imbogatta cu unt de shea, lasand in acelasi timp un parfum vibrant pe piele, care combina mandarina cu mierea din Corsica.

Gama contne: Crema de maini 30 ml si Gloss de buze 12 ml.

Ofera bucuria Craciunului daruind cadori frumoase si parfumate!

http://ro.loccitane.com/

Citeste si despre