Cand apelam la rejuvenarea vaginala?

/ / Modificat: 2019-06-19
Cand apelam la rejuvenarea vaginala?

Rejuvenarea vaginala se refera la proceduri estetice medicale care au ca scop rezolvarea simptomelor asociate relaxarii pelvine si imbunatatirea vietii sexuale. Este normal sa vrei sa te simti bine in propria ta piele!

Nasterea naturala, inaintarea in varsta, problemele hormonale, fumatul, variatiile mari de greutate pot duce la deteriorarea peretiilor vaginali si a muschiilor din jurul deschiderii vaginului si a uretrei.

Femeile care prezinta aceste probleme percep o diminuare a senzatiilor in timpul actului sexual, senzatii de jena, de uscaciune, modificarea florei si incontinenta urinara.

Rejuvenarea vaginala nu mai este demult un subiect tabu in lumea civilizata. In multe tari, ca Franta, Elvetia sau chiar America, femeile sunt indrumate de catre medici sa faca aceste tratamente imediat cum apar micile neplaceri, pentru ca acestea afecteaza increderea in sine si viata de cuplu.

Ce presupune operatia de rejuvenare vaginala?

Rejuvenarea vaginala laser Monalisa Touch este singurul tratament (laser CO2), unanim apreciat de comunitatea stiintifica, avand la baza numeroase studii, dar si marturiile multor paciente.

Monalisa Touch este un tratament nedureros, fara efecte secundare minim invaziv ce se poate realiza in aproximativ 20 de minute. Prin actiunea blanda asupra mucoasei vaginale, laserul stimuleaza actiunea de colagen, imbunatatind functionalitatea si restaurand echilibrul mucoasei membranei vaginale.

Tratamentul nu necesita o pregatire prealabila speciala, pacienta prezentand doar Testul Babes-Papanicolau efectuat in ultimul an. Iar post-tratament pacienta nu are nevoie de nicio ingrijire speciala.

De regula, tratamentul complet se realizeaza prin 3 sedinte, dar imbunatatirile se observa chiar dupa prima sedinta. Pretul unei sedinte este 400 euro.

Autor: Dr. Daniela Diveica

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Recuperare nastere

Articole recomandate

Citeste si despre