Tendintele sezonului: Cizme si ghete pentru iarna 2011

/ / Modificat: 2011-11-17
Tendintele sezonului: Cizme si ghete pentru iarna 2011

Daca nu ti-ai completat pana acum garderoba de iarna cu incaltaminte dupa ultimele tendinte, afla care sunt cele mai importante elemente de care sa tii cont cand alegi cizme si ghete pentru iarna 2011. De la incaltamintea sport pana la cizmele foarte elegante, designerii au pregatit colectii ce iti ofera varietate pentru a alege incaltaminte potrivita stilului tau.

Blana naturala si ecologica

In acest sezon, blana a revenit, ca accesoriu pentru ghete si cizme. Blana ecologica este alternativa pentru iubitoarele de animale care vor sa se bucure de tendintele acestului sezon. Daca in alte sezoane blana avea un rol functional, pentru iarna 2011-2012, ea poate fi integrata mai usor si in tendintele elegante.

cizme_moda_tendinte_iarna

Foto: fashionwave.com.br

Cizme cu sireturi si catarame

Accesoriile preferate de designeri in acest sezon pentru incaltamintea de iarna sunt cataramele. Pentru un look indraznet, cauta ghete cu platforma cu catarame elegante.

Cizmele cu sireturi frontale sunt un alt look reusit al sezonului, prezent in colectiile Christian Dior, Louis Vuitton si Marc Jacobs.

Piele lucioasa sau intoarsa

Variatiile la pielea clasica sunt o tendinta importanta pentru aceasta iarna. Pentru pielea lucioasa, poti alege combinatii indraznete de culori de la rosu si negru pana la albastru si purpuriu.

Cauta nuante indraznete si atunci cand vine vorba de piele intoarsa, pentru un look elegant, ca in colectiile Diane von Furstenberg si Isabel Marrant.

ghete_moda_iarna_mamici

Foto: fashionizers.com

Cizme cu tocuri cui

Chiar daca nu sunt foarte practice, tocurile cui au revenit in atentia designerilor pentru cizmele de iarna in acest sezon. In colectiile create de John Galliano si Jason Wu, poti gasit modele elegante de cizme cu tocuri cui pentru ocazii speciale.

Ghete cu platforma

Nu renunta la confort daca vrei sa privesti iarna de la inaltime, cu ghetele cu platforma, o alta tendinta importanta a acestui sezon. Mai elegante decat in sezoanele precedente, aceste ghete pot fi accesorite cu o alta tendinta proaspata: sosetele groase. Daca vrei sa pastrezi un aspect elegant, evita sosetele, dar pentru un look casual, merita sa incerci acest look pentru iarna 2011-2012.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Ghete Tendinte Moda mamici

Articole recomandate

Citeste si despre