Moda si increderea in fortele proprii
 

Adesea, noi femeile ne imbracam intr-un anumit fel pentru a face placere familiei sau prietenilor, fara sa ne gandim daca acel obiect se potriveste intr-adevar felului nostru de a fi, personalitatii noastre.

Unele dintre noi nici macar nu dau prea multa atentie hainelor, punand mereu altceva pe lista de prioritati. Dar, haideti sa ne gandim cat de importante sunt hainele si felul in care ne imbracam pentru fiecare din noi?

Intr-adevar, trebuie!, dupa cum spun multe persoane implicate in fenomenul denumit generic moda, dar nu numai ele. Psihologii de exemplu, cred ca daca ne imbracam cu haine care ne vin bine si stim ca suntem frumoase, capatam mai multa incredere in fortele proprii.


La fel se pune problema si in cazul barbatilor care au tendinta de a-si critica partenerele pentru sumele mult prea mari - dupa parerea lor - cheltuite pe haine.

Dar lasand la o parte parerile subiective ale fiecarei parti, noi toti vrem sa aratam bine, sa avem o tinuta ingrijita si potrivita trupului si varstei noastre. Acest lucru se poate face fara a fi nevoie sa investim o suma prea mare. Depinde insa de gustul fiecaruia!

Si am ajuns la un lucru cu adevarat important: gustul, stilul! Cum sa ni-l formam sau cum sa ni-l educam? Adesea ne dam sfaturi unii altora, dar sunt ele cele mai potrivite? Trebuie sa facem cursuri de estetica?

Ei bine, nu! Nu trebuie decat sa ne privim in oglinda cu un ochi obiectiv. Sa ne recunoastem defectele si calitatile. Pe primele sa incercam sa le mascam iar pe ultimele sa le scoatem in evidenta. Trebuie doar sa stim ce vrem!


Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri

Citeste si despre

Articole de la parteneri

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul