10 piese vestimentare care nu trebuie sa iti lipseasca din garderoba toamna aceasta

/ / Modificat: 2017-09-26
10 piese vestimentare care nu trebuie sa iti lipseasca din garderoba toamna aceasta

Toamna si-a intrat deja in drepturi, asa ca a venit momentul sa iti iei la revedere de la rochitele vaporoase de vara si sa treci la vestimentatia specifica zilelor imprevizibile de toamna.

10 haine de toamna care nu trebuie sa iti lipseasca din garderoba

Nu ai apucat inca sa mergi la cumparaturi? Inca mai ai timp sa investesti in piesele vestimentare esentiale, care nu trebuie sa iti lipseasca din garderoba toamna aceasta:

Cardiganul

Un element de vestimentatie perfect pentru zilele racoroase de toamna este cardiganul. Te simti in largul tau atunci cand il porti, fiind ideal si pentru calatorii. Poti opta pentru orice nuanta ti se potriveste, cardiganul ramane mereu stilat, elegant, usor de asortat, disponibil in mai mule modele.

tinute-cardigan

Esarfele

Esarfele sunt printre cele mai chic accesorii, care nu trebuie sa lipseasca din garderoba ta de toamna. In functie de model, esarfa poate fi purtata la gat sau pe post de sal. Esarfa iti va crea un look elegant, aseamanator cu al frantuzoaicelor.

esarfe

Esarfa se potriveste tuturor stilurilor vestimentare, pentru un efect vizual extraordinar, asa ca nu exista alegere gresita si poti sa o porti oricand. Pentru a adauga un plus de personalitate si o pata de culoare tinutelor tale, investeste intr-o esarfa colorata!

Maleta 

O maleta este intotdeauna potrivita pentru zilele ploioase de toamna. O poti asorta atat la o pereche de pantaloni eleganti, dar si cu o fusta eleganta ori cu jeansi. Da un aer chic tinutei pe care o porti, indiferent ca mergi la serviciu sau iesi la o plimbare prin parc.

Geaca de blugigeaca-blugi

Un obiect vestimentar care nu se demodeaza niciodata si este perfect pentru zilele de toamna: geaca de blugi. O poti purta peste o camasa sau un pulover subtire, dar si peste un sarafan din blugi. Te vei simti confortabil, senzatie pe care o da materialul din denim. Alege o jacheta oversized, cu influente masculine, intrucat este mult mai confortabila si poate fi purtata la cat mai multe tinute. 

Haina de blana

Nu mai incape indoiala ca o haina de blana nu se demodeaza niciodata, drept urmare o poti considera o investitie pe viata. Hanele de blana pot fi purtate atat cu rochii elegante, insa totodata pot conferi un plus de feminitate si eleganta unei tinute casual.

haina-blana-femei

In afara de un look desprins parca din revistele de moda, haina de blana este calduroasa exact cat trebuie pentru zilele de toamna. O poti lua cu tine si in calatorii, este ideala pe tren sau pe avion. In functie de silueta ta, poti opta pentru o haina de blana lunga, in tendinte sezonul acesta, sau pentru o piesa pana la nivelul soldurilor, daca esti mica de inaltime, intrucat iti va alungi picioarele si implicit silueta. 

Jacheta de piele

Neagra sau maron, dar si in nuante mai aprinse, precum rosu sau albastru, geaca din piele trebuie sa faca parte din garderoba ta de toamna, fiind ideala pentru zilele ploioase. Cu fermoar sau cu capse ori cu nasturi, jacheta din piele este versatila si poate fi asortata la aproape orice combinatie vestimentara.

Merge de minune si cu o rochie, jacheta din piele fiind cea care completeaza tinuta, sa nu iti fie frig. In plus, o jacheta de piele reprezinta o investitie pe termen lung, fiindca nu se va demoda niciodata.

geaca-piele

Fesul chic

Ca sa adaugi putina culoare tinutei tale de toamna, un fes chic, intr-o nuanta aprinsa, este o alegere perfecta. Un fes tricotat poate fi mereu elementul care te va scoate din anonimat. Poti, de exemplu, sa iti creezi o tinuta in care fesul este de aceeasi culoare cu geanta sau cu rucsacul.

Pantaloni largi, tip culottes

O pereche de pantaloni largi, confectionati dintr-un material rezistent, reprezinta o optiune perfecta pentru zilele de toamna. Ii poti purta cu pantofi cu toc, cu balerini sau cu cizme. Talia inalta si buzunarele laterale vor crea un look mai elegant, daca optezi pentru un asemenea model.

culottes-pantaloni

Rochia tricotata

Pentru sezonul de toamna o rochie tricotata va face intodeauna furori. Este lejera pe corp si iti ofera tot confortul de care ai nevoie. Modelele trei sferturi sunt ideale pentru o vestimentatie office, te poti duce oricand cu ele la birou, in timp ce rochiile tricotate lungi sunt ideale pentru o sesiune de cumparaturi.

rochie-tricotata

Pot fi cu maneca lunga ori cu maneca scurta, caz in care iti pui o geaca sau o camasa pe deasupra. Te poti incalta cu o pereche de cizme lungi, cu pantofi sport, chiar si cu bocanci.

Sacoul in carouri

Sacoul este in tendinte anul acesta, insa nu vorbim despre modelul cambrat, ci despre sacoul cu influente masculine, peste solduri, care confera un aer sofisticat oricarei tinute. Sezonul acesta se poarta sacoul in carouri, si este mai usor de asortat decat ti-ai putea inchipui.

sacou-carouri

Poate fi purtat cu un tricou simplu, o pereche de blugi si adidasi, iar cand toamna isi va intra drepturi si se va instala frigul, il poti purta peste o maleta, blugi si cizme.

Foto: Pinterest.com, Asos.com, Net-a-porter.com

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Imbracaminte Moda

Articole recomandate

Citeste si despre