6 tipuri de jeans pe care fiecare femeie trebuie sa ii aiba

/ / Modificat: 2017-11-09
6 tipuri de jeans pe care fiecare femeie trebuie sa ii aiba

Sunt comozi, ii poti purta in toate sezoanele si in toate momentele zilei. Iti lasa libertatea de face multe combinatii vestimentare si, daca sunt alesi corect, iti avantajeaza silueta. Blugii, caci despre ei este vorba, sunt printre cele mai apreciate piese din garderoba oricarei femei. 

Descopera care sunt modelele de blugi care nu trebuie sa iti lipseasca din garderoba, indiferent de sezon:

1. Blugii drepti

Vrei sa te simti comod, sa ai o tinuta lejera si sa fii si la moda? Nu vei da gres niciodata cu un model de blugi drepti, care avantajeaza orice silueta. Ii poti asorta cu geaca, palton, camasa, dar si cu orice tip de incaltaminte, de la pantofii cu toc inalt, pana la balerini si adidasi.

Pot fi purtati chiar si cu sacou, ceea ce inseamna ca poti merge cu ei si la serviciu.

2. Blugii boyfriend

Blugii boyfriend, care iti dau libertatea de miscare de care ai nevoie, au devenit din ce in ce mai populari in ultimii ani.

Nu trebuie sa iti faci probleme in legatura cu greutatea, pentru ca acest model poate fi purtat atat de femeile foarte slabe, cat si de femeile cu forme. Secretul este sa alegi o pereche de blugi boyfriend cu talie inalta, astfel incat sa iti alungeasca silueta. Ii poti purta cu camasi clasice si botine cu toc, pentru un look smart-casual, de zi, sau cu pantofi sport si o geaca de piele, in zilele in care vrei sa te simti cat mai confortabil. 

3. Blugii evazati

Putem spune ca blugii evazati au devenit o piesa vestimentara atemporala. Au devenit populari in anii '70 si nu s-au demodat nici pana in ziua de azi. Motivul? Au un croi care avantajeaza orice silueta, in special o conformatie voluptoasa. 

Blugii evazati sunt potriviti pentru femeile care isi doresc sa obtina un efect de alungire a picioarelor, pentru ca aceasta croiala reuseste perfect acest lucru. Totodata, acest model de blugi este ideal si in cazul celor care vor sa isi mascheze gleznele groase.

Neaparat alege un model cu talie inalta si poarta-l cu incaltaminte cu toc. O pereche de stiletto cu o pereche de jeansi evazati si o camasa creeaza un look elegant, in timp ce un hanorac, o pereche de blugi evazati si tenisi reprezinta o tinuta ideala de zi.

4. Blugii rupti

Blugii rupti sau "ripped jeans" nu sunt numai pentru adolescente, ci pot fi purtati si de femeile care au in jur de 35-40 de ani, pentru ca iti dau un look tineresc, fresh.

Nu sunt pretentiosi, se asorteaza usor si pot fi obiectul vestimentar potrivit atat pentru o tinuata casual, cat si pentru un look elegant. O vestimentatie alcatuita cu ajutorul unei perechi de blugi rupti arata o personalitate indrazneata.

5. Blugii skinny

Pentru un look sexi poti sa alegi oricand o pereche de blugi skinny, pentru ca il poti obtine foarte usor, daca ii asortezi cu o pereche de incaltaminte cu toc. 

Se gasesc in diferite culori, de la nuantele de bleu pana la negru. Nuantele de negru sunt potrivite daca ai picioarele mai groase, pentru ca subtiaza si alungesc silueta. De asemenea, in acest caz, in sezonul rece este indicat sa porti blugi skinny cu o pereche de cizme lungi, pentru ca fac picioarele sa para mai subtiri. Alege un model cu talie inalta, iar picioarele tale vor parea automat mai lungi.

Daca ai picioarele subtiri, opteaza pentru blugi skinny deschisi la culoare. In cazul in care nu esti multumita de soldurile tale atunci poti purta blugi skinny pe care sa ii asortezi cu un pulover mai lung, cu un cardigan sau cu un tricou care sa mascheze zona cu probleme. 

6. Blugii trei sferturi

Un model de blugi care ar trebui sa fie nelipsit din garderoba sunt cei trei sferturi, fie ca sunt skinny, fie ca sunt mai largi. Modelele skinny, indiferent de nuanta, sunt perfecte pentru femeile cu silueta subtire.

Cei largi, cu talia inalta pot fi alegerea femeilor scunde, care vor sa obtina un efect de alungire a picioarelor.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Moda femei Tendinte moda Stil vestimentar

Articole recomandate

Citeste si despre