Machiaj semipermanent pentru mamici

/ / Modificat: 2011-11-30
Machiaj semipermanent pentru mamici





 

De abia ai nascut. Maternitatea te face sa simti ca esti chiar mai frumoasa. Toata lumea iti spune acest lucru. Dar nu te culca pe o ureche. Noile tale indatoriri, noptile nedormite, stresul si oboseala s-ar putea sa isi puna amprenta asupra aspectului tau fizic. Si pentru ca este clar ca mult timp de acum inainte nu te vei mai putea desfata prin saloanele de frumusete, apeleaza la metode prin care sa economisesti timp.

Oare cum o fi...

• Sa te trezesti dimineata si sa arati impecabil?

• Sa mergi la sala fara sa ti se strice machiajul?

• Sa ramai cu machiajul intact dupa ploaie sau la plaja?

• Sa scapi de rutina zilnica a machiajului?

• Sa ai o forma perfecta a ochilor, buzelor sau sprancenelor?

Avantajele machiajului semipermanent

Este un "inventator de timp" si un "salvator de bani": nu numai ca dimineata iti lasa mai mult timp, dar te scuteste de cele mai multe situatii neplacute cauzate de machiaj: urmele lasate pe pahare, conturul care se intinde, buzele colorate inegal, creionul care curge la sauna, conturul cu tus greu de realizat dimineata, fardurile care iti dau bataie de cap la piscina, la fitness, la plaja, vara, iarna, la lucru, la petreceri, ziua sau noaptea!

Ce este machiajul semipermanent?

Machiajul semipermanent se realizeaza printr-o tehnica speciala de pigmentare a pielii prin tatuare in straturile superioare ale pielii.

Este vorba de o pigmentare de pana la 3-5 ani, realizata cu pigmenti medicali, care se elimina prin procesul natural de regenerare a pielii.

Cum decurge o sedinta pentru un machiaj semipermanent?

Odata hotararea luata programeaza o intalnire cu esteticiana si spune-i asteptarile tale. Va fi o mica discutie despre intentia ta, stilul de viata si necesitatile pe care le ai, despre avantajele machiajului semipermanent, cateva intrebari despre starea de sanatate.

Machiajul semipermanent al sprancenelor

Este cea mai buna solutie in cazul in care ai sprancene neregulate, prea scurte intrerupte, foarte rare sau care lipsesc integral. Colorarea lor cu creionul dermatograf este o solutie pe termen scurt, de cele mai multe ori inestetica, nenaturala si obositoare.

Noile sprancene te vor ghida cum sa te pensezi, transformandu-se intr-un adevarat "sablon". Tot ce iti ramane de facut este doar sa pensezi ce este in afara noului machiaj obtinut.

Machiajul semipermanent al buzelor

Au devenit in ultimii ani, mai mult ca oricand, un simbol al senzualitatii si frumusetii. Putem redefinii impreuna forma, marimea si culoarea buzelor, putem ascunde iregularitatile si putem alege dintr-o gama de 12 nuante de colori.

Daca la un eveniment mai special doresti o nuanta mai inchisa sau mai deschisa la buze poti sa folosesti orice culoare de ruj, iar machiajul semipermanent va fi o excelenta baza pentru machiaj.

Conturul ochilor

Pentru a intensifica expresivitatea privirii putem intensifica doar radacina genelor ori putem desena un contur fin, delicat, sau mai pronuntat, dupa preferinte, dupa forma fetei si a ochilor. Ulterior nu vei mai avea nevoie de dermatograf ori tus de pleoape.

DACA...

• Dimineata nu mai ai destul timp sau rabdare sa te machiezi;

• Ai tenul sensibil sau esti alergica la machiaje;

• Nu vrei sa mai ai grija permanenta a machiajului;

• Machiajul iti este indispensabil;

• Porti ochelari sau esti tanara mamica;

• Iti doresti sa arati bine tot timpul zilei, chiar si dimineata devreme;

• Ai nevoie de redefinirea sprancenelor sau de o proportionare a buzelor.

ATUNCI machiajul semipermanent este solutia recomandata de noi pentru a sublinia frumusetea naturala sau pentru a retusa micile imperfectiuni.

Blooms Beauty

Tel : 0788.097.595 /  0760.845.339

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre