Zodiile care vor intotdeauna sa se razbune

| | Modificat: 2019-05-22 12:36:08

Sunt persoane care nu uita cu usurinta anumite chestiuni care au avut un impact emotional puternic asupra lor, precum sunt tradarile.

Din acest motiv, dorinta lor de razbunare este una ce nu se diminueaza pana ce nu reusesc sa plateasca respectivei persoane cu aceeasi moneda.

Zodii-razbunare

In acest articol va vom spune care sunt cele 5 zodii ale zodiacului care vor intotdeauna sa se razbune pe cel care i-a ranit.

1. Scorpion

Scorpionii se definesc prin inteligenta si prin firea lor foarte misterioasa, motiv pentru care sunt foarte impulsivi, iar in situatia in care se simt tradati, nu vor sta prea mult pe ganduri inainte de a jigni / umili respectiva persoana. Un lucru este cel care ii defineste cel mai bine pe Scorpioni, si anume darul vorbirii, motiv pentru care se razbuna doar prin cuvinte, te va rani doar prin faptul ca stiu foarte bine sa-si aleaga cuvintele. Nu te astepta sa ranesti un Scorpion si sa uite pentru ca vei fi dezamagit de dorinta lui acerba de razbunare.

2. Berbec

Berbecii sunt persoane care ravnesc prima pozitie indiferent de contextul social in care s-ar afla.

Citeste mai mult pe YVE.ro

Taguri Zodii Zodii razbunare

Articole recomandate

Regaseste starea de calm in situații de stres.
Regaseste starea de calm in situații de stres.

Ulei Distonoplant de la Fares, formula complexa din 9 uleiuri esențiale obținute din plante medicinale, favorizeaza instalarea starii de relaxare fara a produce somnolența.

Regaseste-ți calmul natural! Distonoplant - Formula antistres.
Regaseste-ți calmul natural! Distonoplant - Formula antistres.

Produs natural 100%. Calmeaza starile anxioase, depresive. Rezultate de la primele administrari.

Biomicin Forte - antibiotic natural.
Biomicin Forte - antibiotic natural.

Antibacterian natural impotriva infecțiilor respiratorii. Formula pe baza de uleiuri esențiale pentru eliminarea bacteriilor de la nivelul tractului respirator. Acționeaza si impotriva bacteriilor rezistente la antibiotice.

Citeste si despre