Top 5 zodii rebele

/ / Modificat: 2019-02-26
Top 5 zodii rebele

Conform astrologiei, exista 5 semne zodiacale pe care oricat de mult te-ai chinui sa le convingi sa faca ceva ce nu isi doresc, chiar si daca ar fi in folosul acestora, nu vor face. Pentru aceste zodii fiecare zi este o noua ocazie pentru o revolutie.

Rebeliunea acestor zodii izvoraste din surse multiple sau poate fi o trasatura naturala de caracter a acestora. In topul zodiilor rebele prin definitie se afla Varsatorul, Berbec, Fecioara, Scorpion si Sagetatorul.

1. Berbec. In fruntea clasamentului se afla fara doar si poate Berbecul. Cand vine vorba de acte de rebeliune, acesti nativi pot prelua cu usurinta initiative de felul acestora, fiind prin excelenta exponentul rebeliunii pure. Pot implementa cu usurinta conventii in constiinta publica.

In aparenta, par persoane conventionale, insa in esenta, cand vine vorba de libertate devin liberali de-a dreptul.

2. Fecioara. Pe loc secund in acest top se afla nativii Fecioara al caror spirit rebel se manifesta pregnant in toate actiunile acestora. Cateva dintre elementele care activeaza spiritul rebel al Fecioarelor este sindromul sefiei si in mod special minciuna.

Aceste zodii sunt recunoscute prin modestie si bun simt, insa puse in situatia de a fi mintite schimba cu repeziciune foaia. De asemenea, rebeliunea Fecioarelor se activeaza rapid atunci cand vad persoane batjocorite chiar si prin ironii subtile sau in cazul celor lipsite de aparare.

3. Scorpion. La mijlocul clasamentului se afla nativii Scorpion a caror rebeliune este motivata. In spatele oricarei rebeliuni a Scorpionilor se afla un scop prestabilit.

Acest nativ se poate transforma oricand intr-un protestatar adevarat. In cazul unui act de rebeliune, in cazul implicarii in manifestati de acest fel, vor urmari intotdeauna sa obtina o imagine buna sau chiar bani. Scorpionii au obiceiul sa modeleze regulile dupa bunul lor plac si in functie de avantajele pe care le-ar putea obtine.

4. Sagetator. Pe penultimul loc al clasamentului se afla Sagetatorii deoarece acestia sunt recunscuti pentru faptul ca actioneaza in mod natural contrar gurii lumii.

Este binecunoscut faptul ca acestia cantaresc de zece ori situatia inainte de a actiona, si o fac tocmai pentru a coace suficiente argumente in caz ca trebuie sa se apere. In ceea ce priveste relatiile amoroase ale Sagetatorilor, se poate spune despre acestia ca sunt firi rebele si incearca din rasputeri sa atraga persoana iubita pe teritoriul lor.

5. Varsator. In ceea ce ii priveste pe nativii Varsatori, clasati pe ultimul loc, se poate spune despre acestia ca rebeliunea este o trasatura de la natura deoarece nu s-a identificat o cauza exacta. Sunt persoanele care vor interveni in absolut orice situatie de protest, de revolta.

Nu se pot tine departe de astfel de manifestari, intotdeauna vor dori sa iasa in fata prin acest caracter rebel, vor avea mereu un cuvant de spus. Nativii Varsatori au un spirit justitiar extrem de bine pronuntat nascut din dorinta de a epata deoarece doresc cu ardoare sa faca cunoscut faptul ca ei, in mod deosebit, au facut dreptate si nu s-a facut in mod colectiv sau de la sine dreptatea.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Zodii Zodii trasaturi

Articole recomandate

Citeste si despre