Semnele vietii anterioare: Horoscop karmic pentru fiecare zodie

/ / Modificat: 2019-02-14
Semnele vietii anterioare: Horoscop karmic pentru fiecare zodie

Afla ce ai adus cu tine din fiecare etapa a existentiei tale, potrivit specialistilor astrologi de la cereschoroscop.com

Karma este pricipiul care afirma ca orice actiune facuta intr-o anume etapa a existentei unui om are categoric urmari si efecte pe care suflteul trebuie sa le suporte sau pentru care trebuie sa le plateasca in viata actuala sau intr-o alta existenta. Atunci cand omul isi indeplineste misiunea karmica, spiritul sau este liber, ciclul de reincarnari se opreste iar sufletul ajunge in cele din urma in Paradis.

Semnele vietii anterioare: Horoscop karmic Berbec

Intr-o alta viata, cel nascut acum in Berbec a pus mult accent pe dezvoltarea personala. In toate incarnarile sale, Berbecul este un temerar care adeseori s-a vazut nevoit sa lupte pentru viata sa.

Misiunea sa in aceasta incarnare este sa invete sa-si controleze pornirile si instinctele carnii si sa fie mai inclinat catre viata spirituala. Are foarte multa energie pe care trebuie sa invete cum sa o canalizeze. In caz contrar, poate deveni un om agresiv.

Tine foarte mult la individualitatea sa pentru ca in vietile anterioare a fost constrans sa traiasca dupa regulile impuse de altii. Din celelalte existenta aduce cu el ura, ranchiuna si resentimente pe care acum nu le poate intelege exact dar comportamentul sau este influentat de acest lucru.

Semnele vietii anterioare: Horoscop karmic Taur

Intr-o alta viata, Taurul a pus accent pe valorile materiale ale vietii si s-a inconjurat de confort. Acest lucru se datoreaza faptului ca nu se simtea stapan in totalitate pe destinul sau si simtea nevoia de posesiuni concrete in viata sa.

Uneori, poate fi zgarcit sau chiar avar dar aceasta nu este o trsatura definitorie pentru Taur. In aceasta viata trebuie sa invete sa se deschida mai mult catre oameni si sa nu-si mai caute siguranta si echilibrul in valorile materiale.

Se va elibera de aceste constrangeri si prejudecati dar numai in urma unei experiente emotionale traumatizante. De cele mai multe ori, se incapataneaza si isi pastreaza spiritul posesiv si in aceasta viata.

Citeste continuarea pe Kfetele.ro

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Horoscop

Articole recomandate

Citeste si despre