Horoscop mame 2019. Iata ce ti-au pregatit astrele in Noul An!

/ / Modificat: 2018-12-31
Horoscop mame 2019. Iata ce ti-au pregatit astrele in Noul An!

Se spune ca banii nu aduc fericirea, dar nici lipsa lor nu e de bun augur. Asa ca vom arunca un ochi asupra astrelor pentru a vedea cum stam in plan financiar, dar si ce ne rezerva horoscopul in privinta sanatatii si a vietii amoroase in 2019.

Berbec

Vei fi plina de entuziasm, dinamica, o mama careia ii va placea sa fie ascultata si iubita. Copilul se va distra mult cu tine in noul an. In plan profesional, Saturn si Pluto te vor pune la incercare in mod constant si e posibil sa fii nevoita sa iti schimbi jobul. Mercur iti va oferi o mana de ajutor in lunile aprilie, iulie si decembrie. In dragoste, norocul poate veni de departe. Incepand cu luna martie, Uranus va aduce cheltuieli nebunesti, asa ca pregateste-te!

Taur

Pamantul, semnul tau zodiacal, este simbolul maternitatii, iar 2019 sta sub acest semn, ceea ce inseamna ca ai putea afla ca esti insarcinata sau chiar ai putea aduce pe lume un copil. Cu Uranus in semnul tau de la inceputul lunii martie, viata profesionala iti poate oferi surprize excelente. Saturn si Pluto vor continua sa iti favorizeze proiectele pe termen lung, adesea legate de colaborarile cu strainii. In plan financiar, Jupiter iti va putea aduce o mostenire consistenta.

Gemeni

Te vei dovedi si in acest an o mama neconventionala, iesita din tipare. Copiii iti vor putea spune orice, pentru ca le vei fi cel mai bun prieten. In 2019 evita sa te implici in parteneriate cu persoane cunoscute recent si care nu iti ofera niciun fel de garantii. Situatia ar putea fi deosebit de critica intre februarie si aprilie, cand Mercur intra in conjunctie cu Neptun. Gestionarea incorecta a activitatilor legate de serviciu poate conduce la pierderi economice importante, asa ca fii foarte atenta!

Rac

Planurile tale de a deveni (iar) mama se pot indeplini in 2019. E o perioada extrem de propice aducerii de copii pe lume. In plus, este si un an cu oportunitati excelente legate de munca pe care o practici. Saturn si Pluto iti vor aduce colaborari cu oameni foarte rigizi si severi, care te vor face sa te simti constant sub control. In ciuda unor probleme care pot aparea in viata privata, faci tot posibilul sa mergi inainte. Din punct de vedere economic, situatia va ramane stabila, cu unele cheltuieli neasteptate in lunile de vara.

Leu

Iti dedici intregul an copiilor, asa incat sa te asiguri ca nu duc lipsa de nimic. Sufleca-ti manecile, pentru ca 2019 va fi un an cu surprize si cu evenimente neasteptate. Daca ti-ai propus sa faci un salt in cariera, vei avea aceasta ocazie, dar va trebui sa accepti schimbari si situatii pe care ai incercat mereu sa le eviti. De la inceputul lunii martie, ai putea renunta la orice pentru a te dedica unui hobby artistic si creativ. Jupiter iti va aduce mai multi bani.

Fecioara

Chiar daca nu vei fi o persoana prea expansiva in noul an, copiii tai vor sti ca ii iubesti mai mult ca pe oricine pe lume. Vei fi mai degraba ocupata cu treburi legate de job, poate chiar ti se propune o colaborare peste hotare, fapt care va aduce o serie de tulburari in familie. Oricare ar fi decizia ta, Saturn si Pluto iti sunt favorabile, astfel ca te vei simti in siguranta. Neptun te avertizeaza legat de o cursa care ti s-ar putea intinde din partea unor persoane neasteptate. Protejeaza-ti banii!

Balanta

Le vei impune copiilor o multime de reguli, motiv pentru care s-ar putea sa nu fi tocmai indragita de odraslele tale. Nu trebuie sa pretinzi perfectiunea de la varste atat de fragede. Incepand cu primele zile ale lui martie, Uranus iti va redeschide colaborarile pe care le-ai intrerupt in trecut, ceea ce inseamna ca iti vei mari castigurile. Spre sfarsitul anului situatia ar putea fi deosebit de delicata. Mercur nu iti va sugera intotdeauna strategiile cele mai eficiente. In octombrie, Venus ti-ar putea aduce castiguri neasteptate!

Scorpion

In 2019 vei fi o mama super conventionala: aliat al copiilor tai, dar niciodata (prea) prietena. Din primele zile ale lunii martie, Uranus ar putea perturba in totalitate viziunea ta de lucru. Mai exact, daca pana acum ai fost un freelancer convins, ai putea decide sa te angajezi intr-o compani, iar daca ai lucrat ca angajat, s-ar putea sa iei in calcul deschiderea propriei afaceri. Toate aceste actiuni au ca scop asigurarea unui trai mai bun pentru copiii tai. Vrei sa poti dormi linistita din punct de vedere economic.

Sagetator

Vei fi o mama dragalasa, care incearca sa le insufle copiilor valorile sale. Esti mama perfecta si matusa favorita, pentru ca ii vei distra copios pe copii, ii vei face sa rada si sa se simta bine in compania ta. Cat priveste cariera ta, Jupiter iti influenteaza norocul in 2019. Probabil ca nu va fi anul ideal pentru a-ti schimba locul de munca, dar cel mai potrivit pentru a stabiliza ceea ce ai construit in trecut. Castigurile vor fi abundente, dar si cheltuielile vor fi mari.

Capricorn

Esti mama anului 2019! Toate eforturile tale de pana acum vor fi incununate de succes, atat in ceea ce priveste educatia copiilor, care e foarte importanta pentru tine, cat si in ceea ce priveste viata ta profesionala. Incepi un job nou, care dincolo de faptul ca iti ofera o mai mare stabilitate financiara, iti ofera si sansa de a fi mai mult timp in preajma copiilor tai. Precizia, planificarea si controlul vor fi cuvintele tale cheie in noul an.

Varsator

Blanda, permisiva si foarte iubitoare. Esti persoana pe care fiecare copil si-ar dori-o ca mama. Cei mici te vor simti alaturi in fiecare clipa si vei deveni in noul an cel mai bun prieten de joaca, dar si cel mai mare confident. Cat priveste partea financiara, vei castiga mai mult decat ti-ai imaginat, insa banii s-ar putea sa te orbeasca si sa ii cheltui fara masura. La serviciu ti se deschid oportunitati care pana nu demult pareau la ani distanta. Cu toate acestea, Uranus iti va pune cateva piedici si vei fi nevoita sa faci compromisuri.

Pesti

Esti o mama ultra sensibila si foarte generoasa. Fii putin mai linistita, nu sunt pericole chiar peste tot, asa cum vei avea tu tendinta sa vezi in 2019. Noul an va fi unul greu in ceea ce priveste munca pe care o desfasori si va trebui sa iti recastigi increderea in abilitatile tale, sa te remotivezi. Nu accepta nimic din ceea ce nu corespunde realitatii tale. Cu ajutorul lui Saturn vei intalni oameni experimentati, care iti vor oferi sfaturi pretioase. Uranus va aduce instabilitate in plan financiar in ianuarie si februarie.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Horoscop Horoscop mame Horoscop 2019

Articole recomandate

Citeste si despre